Hvordan endre faktureringsperioden til årlig eller månedlig

Viktig: Du må endre Dropbox-abonnementet ditt på nøyaktig samme måte som du kjøpte det. Hvis du for eksempel kjøpte abonnementet fra Apples App Store, må du endre det i Apples App Store.

Når trer endringen i abonnementet i kraft?

Alle endringer i faktureringsdato trer i kraft etter den nåværende faktureringsperioden. Hvis du for eksempel vil bytte til et årlig abonnement, forblir du på ditt månedlige helt til slutten av måneden, og deretter overføres du til årlig.

Hvordan bytte faktureringsdato i Apples App Store

1. På iPhone-en eller iPad-en trykker du på Innstillinger.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på iTunes og App Store
  4. Trykk på din Apple ID øverst på skjermen, og trykk på Vis Apple ID
  5. Trykk på Abonnementer (omtrent midt på skjermen).
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Velg hvilket abonnement du vil bytte til.
  8. Trykk på Bekreft.
  9. Start Dropbox-appen på iOS-enheten.
  10. Det månedlige abonnementet ditt vil starte når den nåværende faktureringsperioden er over. Slå opp abonneringsdatoene i App Store.

Du må kanskje starte Dropbox-programmet på nytt før disse endringene trer i kraft.

Hvordan bytte faktureringsdato fra Google Play

1. Åpne Google Play Butikk på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Trykk på Meny og velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avbryte.
  5. Trykk på Avbryt abonnement.

Finn ut mer om å endre abonnementer på Google Play.

Hvordan bytte faktureringsdato fra Dropbox-appen

1. I Dropbox-appen din trykker du på Konto.
  2. Trykk på Faktureringsperiode.
  3. Velg Fakturert månedlig eller Fakturert årlig.

Hvordan bytte faktureringsdatoen for en Dropbox Business-konto

Teamadministratorer kan endre faktureringssyklusen i administratorverktøyet:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Velg fanen Fakturering.
  4. Klikk på Administrer abonnement.
  5. Klikk på Bytt faktureringsperiode.
  6. Velg den nye faktureringsperioden og klikk på Endre abonnement.

Informasjon om den nye faktureringssyklusen og prisen vises under det du har valgt. Når du endrer faktureringsperiode, starter det nye abonnementet ved neste fornyelsesdato.