Hvordan endre betalingsmetode for Dropbox-abonnementer

Etter at du har endret betalingsmåte, vil du bli fakturert et proporsjonalt fordelt beløp basert på tiden som gjenstår av det tidligere abonnementet.

Se en liste over alle tilgjengelige betalingsmetoder.

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer

Plus- og Professional-kontoer kan betales med PayPal og betalingskort. Slik endrer du betalingsmetode:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering.
  5. Klikk på Oppdater på fanen Betalingsmåte.
  6. Velg den nye betalingsmetoden og skriv inn den nødvendige informasjonen.

Obs! Hvis betalingsmåten er Mobil, kan du ikke endre den med instruksjonene ovenfor. Gå til Apple App Store eller Google Play Butikk for å administrere abonnementet ditt.

Dropbox Business-kontoer

Dropbox Business-teamadministratorer kan betale med PayPal, betalingskort eller bankoverføring hvis teamet har mer enn 15 lisenser. Slik endrer du betalingsmetoden for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Velg fanen Fakturering .
  4. Klikk på Betalingsmetode.
  5. Velg Oppdater.
  6. Velg den nye betalingsmetoden og skriv inn den nødvendige informasjonen.
  7. Klikk på Lagre innstillinger.

Obs! Dropbox Business-kontoer kan ha mange teamadministratorer, som alle kan oppdatere og endre faktureringsinformasjonen. Men teamadministratorer kan ikke se faktureringsinformasjonen til andre administratorer. All sensitiv informasjon, som kredittkortnumre, vises ikke for noen andre enn den som la inn informasjonen til å begynne med.