Endre betalingsinformasjon for Dropbox-abonnementer

Du kan endre betalingsmetoden for Dropbox Plus- og Dropbox Business-kontoer.

For Dropbox Plus og Dropbox Business, kan du betale med PayPal og kredittkort. Hvis Dropbox Business-teamet ditt befinner seg utenfor USA eller har mer enn 15 lisenser, kan du betale via bankoverføring.

Dropbox Plus-kontoer

Slik endrer du betalingsmetode:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Klikk på Endre under Betalingsmetode.
  6. Velg den nye betalingsmetoden og skriv inn den nødvendige informasjonen.

Dropbox Business-kontoer

Dropbox Business-teamadministratorer kan endre betalingsmetoden for teamet:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Velg fanen Fakturering .
  4. Klikk på Betalingsmetode.
  5. Velg Oppdater.
  6. Velg den nye betalingsmetoden og skriv inn den nødvendige informasjonen.
  7. Klikk på Lagre innstillinger.

Obs! Dropbox Business-kontoer kan ha mange teamadministratorer, som alle kan oppdatere og endre faktureringsinformasjonen. Men teamadministrator kan ikke se faktureringsinformasjonen til andre administratorer. All sensitiv informasjon, som kredittkortnumre, vises ikke for noen andre enn den som la inn informasjonen til å begynne med.