Slik endrer du organisasjonsnavnet ditt på en Dropbox-faktura

Oppdatert Nov 15, 2023
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for kunder med Dropbox Plus som betaler med kredittkort, PayPal eller direktedebitering.

Juridisk sett må Dropbox vise samme faktureringsinformasjon på fakturaen din som du oppga på tidspunktet for kjøpet.

Slik endrer du navnet ditt på en Dropbox-faktura:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I Generelt-fanen klikker du på Rediger til høyre for navnet ditt.
  5. Angi organisasjonsnavnet ditt, delt over feltene Fornavn og Etternavn. Du må skrive noe i begge feltene.
  6. Skriv inn faktureringsinformasjon på nytt, selv om du ønsker å bruke samme betalingsmåte.

Fra nå av vil det nye kontonavnet ditt vises på fakturaer og når du deler filer.

For å få tilgang til en faktura går du til faktureringssiden din.