Forlate et Dropbox-team

Oppdatert Jan 05, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en prosess som er tilgjengelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Hvis du er medlem av et Dropbox-team, kan administratoren hjelpe deg med å fjerne kontoen din. Hvis du er administrator, kan du lese om hvordan du fjerner en konto fra et Dropbox-team.

Slik forlater du en Dropbox-teamkonto

Administratoren kan fjerne kontoen din fra Dropbox-teamet når du forlater organisasjonen din. Det er flere måter kontoen din kan fjernes fra teamet ditt på. Kontoen din kan bli:

• Suspendert fra teamet
  • Slettet fra teamet
  • Konvertert til en privatkonto

Du kan ikke forlate et aktivt Dropbox-team uten hjelp fra en administrator. Kontakt administratoren din for å få hjelp med å velge det beste alternativet for jobbkontoen din.

highlight icon

Merk: Hvis du er medlem av et team i låst tilstand, kan du forlate teamet ditt uten hjelp fra en administrator.

Vanlige spørsmål om å forlate en teamkonto

Når kontoen din er suspendert, mister du tilgang til den umiddelbart. Synkroniseringen stopper, og du vil ikke lenger ha tilgang til kontoen din på dropbox.com. Administratoren din kan velge å slette jobbfilene dine fra enhver enhet du har koblet til. Ingen av filene dine slettes fra Dropbox-kontoen din, og administratoren kan når som helst oppheve suspenderingen av kontoen.

Hvis du koblet sammen en privatkonto og en jobbkonto, vil du fortsatt ha tilgang til privatkontoen din på alle tilknyttede enheter og på dropbox.com.

Hvordan kan jeg reaktivere teammedlemskontoen min?

Snakk med administratoren din om reaktivering av kontoen din. Hvis du er administrator, kan du lese om hvordan du reaktiver en suspendert brukers konto.

Kan jeg opprette en ny Dropbox-konto mens jeg er suspendert?

Du kan opprette en ny Dropbox-konto med en annen e-postadresse. Du kan imidlertid ikke bruke samme e-postadresse som for teamkontoen din.

Når kontoen din er slettet, mister du tilgangen umiddelbart. Synkronisering av filer stopper på tvers av enhetene dine, og du vil ikke lenger ha tilgang til kontoen din på dropbox.com. Administratoren din kan overføre jobbfilene dine til et annet teammedlem og kan slette Dropbox-mappen din for jobb fra en hvilken som helst tilkoblet enhet.

Hvilke filer kan overføres?

Administratoren din kan overføre filer fra teammedlemskontoen din til andre teammedlemmer når kontoen din slettes.

Hva overføres?

• Alle eksisterende mapper og filer
  • Alle slettede filer
  • Eierskap til delte mapper som du eide
  • Medlemskap i delte mapper som eies av et annet medlem av Dropbox-teamet ditt
  • Eierskap til Paper-dokumenter du har opprettet
  • En kopi av «Apper»-mappen som inneholder data for tredjepartsprogrammer

Hva overføres ikke?

• Delte koblinger du har opprettet (koblingene fungerer ikke lenger)
    • Merk: Hvis kontoen din er suspendert i stedet for slettet, fortsetter delte koblinger å fungere.
  • Eldre versjoner av filer
  • Medlemskap til delte mapper som eies av personer utenfor Dropbox-teamet ditt. Kun kopier av disse mappene overføres.
  • Tilgang til Paper-dokumenter som du ikke eide
  • Datalager (en bestemt datatype som utviklere av tredjeparts-apper bruker for å lagre app-data)