{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Legge til Dropbox som et sted i Microsoft Office

Et «Sted» i Microsoft Office er en plassering du får tilgang til direkte fra Office-appene dine, uten å måtte bruke filutforskeren i Windows. Legg til Dropbox som et sted for å åpne, dele og lagre filer ved hjelp av Dropbox fra Microsoft Word, Excel og PowerPoint.

Etter at du har lagt til Dropbox som et sted, kan du:

• Lagre til Dropbox direkte på menyvalgene i en Office-app
  • Åpne fra Dropbox direkte på menyvalgene i en Office-app
  • Klikke på Del i en Office-app for å dele ved hjelp av Dropbox

Krav

For å legge til Dropbox som et sted i Office må du:

• Bruke en Windows-datamaskin
  • Kjøre versjon 29 av Dropbox-skrivebordappen eller nyere
  • Kjøre Microsoft Office

Legge til Dropbox som et sted

Du kan legge til Dropbox som et sted i Dropbox-innstillingene dine:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet.
  2. Klikk på tannhjulet.
  3. Velg Innstillinger ….
  4. Merk av boksen ved siden av Vis Dropbox som et trygt sted i Microsoft Office.

Obs: Be administratoren din om å aktivere denne funksjonen, hvis du ser meldingen Dette alternativet er deaktivert av teamadministratoren.

Du kan fjerne Dropbox som et sted i Office ved å følge disse trinnene:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet.
  2. Klikk på tannhjulet.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Fjern merket i boksen ved siden av Vis Dropbox som et trygt sted i Microsoft Office.

Dropbox Business-team

For å la teammedemmene dine legge til Dropbox som et sted, må du aktivere det i administratorverktøyet:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Microsoft Office-tilleggsprogram.
  5. Still Microsoft Office-tilleggsprogram.

Etter at du har aktivert Microsoft Office-tilleggsprogrammet, kan teammedlemmer legge til Dropbox som et sted i Office. Dropbox legges ikke automatisk til som et sted.

Fungerer denne funksjonen selv om Dropbox ikke kjører eller jeg er frakoblet?

Ja. Det å legge til Dropbox som et sted integreres naturlig med Office. Dropbox som et sted, er tilgjengelig selv om Dropbox ikke kjører eller du er frakoblet. Filene dine vil imidlertid ikke synkroniseres før neste gang Dropbox kjører og du er online.

Har du et annet spørsmål om Microsoft Office for Dropbox?

Ta en titt på siden med vanlige spørsmål for mer informajon.