Jeg ser ikke Dropbox-badgen

Dropbox-badgen viser informasjon om hvem andre som jobber i den delte Microsoft Office-filen akkurat nå.

Hvis du ikke ser Dropbox-badgen, bør du kontrollere følgende:

• Dropbox-skrivebordsappen er installert på datamaskinen.
  • Filen du jobber på, er lagret i Dropbox-mappen din.
  • Filen du jobber med, er et Microsoft Office-dokument som åpnes med Microsoft Office.
  • Datamaskinen er koblet til Internett.
  • Hvis du har knyttet en personlig konto til Dropbox Business-kontoen din, vil badgen bare dukke opp for filer som er lagret i Dropbox Business-kontoen.
  • Hvis Office-filen ble åpnet i beskyttet visning (f.eks. filer lastet ned fra Internett eller andre potensielt farlige steder), må du aktivere redigering.
  • Hvis du bruker en Windows-datamaskin …
    • Du har Windows 7 eller nyere.
    • Du bruker Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (2007-, 2010-. 2013- eller 2016-versjon).
    • Obs! Hvis du kjører Dropbox i kompatibilitetsmodus, vil ikke badgen dukke opp. Du må kjøre Dropbox i en støttet versjon av Windows (7 eller nyere) for å se badgen.
  • Hvis du bruker en Mac …
    • Du har Mountain Lion eller nyere.
    • Du bruker Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (2011- eller 2016-versjon).
    • Du har aktivert Tilgjengelighet for Dropbox i Finder-innstillingene.

Dropbox-badgen vil bare vises hvis alle punktene ovenfor er oppfylt.

Spesiell merknad: For filer som er lagret i kompatibilitetsmodus for Office (.xls, .ppt, .doc), vil ikke Dropbox-badgen vises når noen andre ser på filen, og du blir ikke bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen av filen. Hvis du vil sikre at badgen rapporterer det som foregår, på riktig måte, bruker du Lagre som for å lagre filer i et filformat med ikke-kompatibilitetsmodus (.xlsx, .pptx, .docx).