{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jeg ser ikke Dropbox-badgen

Dropbox-badgen viser informasjon om hvem andre som jobber i den delte Microsoft Office-filen akkurat nå.

Hvis du ikke ser Dropbox-badgen, bør du kontrollere følgende:

• Dropbox-skrivebordsappen er installert på datamaskinen.
  • Filen du jobber på, er lagret i Dropbox-mappen din.
  • Filen du jobber med, er et Microsoft Office-dokument som åpnes med Microsoft Office.
  • Datamaskinen er koblet til Internett.
  • Hvis du har knyttet en personlig konto til Dropbox Business-kontoen din, vil badgen bare dukke opp for filer som er lagret i Dropbox Business-kontoen.
  • Hvis Office-filen ble åpnet i beskyttet visning (f.eks. filer lastet ned fra Internett eller andre potensielt farlige steder), må du aktivere redigering.
  • Hvis du bruker en Windows-datamaskin …
    • Du har Windows 7 eller nyere.
    • Du bruker Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (2007-, 2010-. 2013- eller 2016-versjon).
    • Obs! Hvis du kjører Dropbox i kompatibilitetsmodus, vil ikke badgen dukke opp. Du må kjøre Dropbox i en støttet versjon av Windows (7 eller nyere) for å se badgen.
  • Hvis du bruker en Mac …
    • Du har Mountain Lion eller nyere.
    • Du bruker Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (2011- eller 2016-versjon).
    • Du har aktivert Tilgjengelighet for Dropbox i Finder-innstillingene.

Dropbox-badgen vil bare vises hvis alle punktene ovenfor er oppfylt.

Spesiell merknad: For filer som er lagret i kompatibilitetsmodus for Office (.xls, .ppt, .doc), vil ikke Dropbox-badgen vises når noen andre ser på filen, og du blir ikke bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen av filen. Hvis du vil sikre at badgen rapporterer det som foregår, på riktig måte, bruker du Lagre som for å lagre filer i et filformat med ikke-kompatibilitetsmodus (.xlsx, .pptx, .docx).