Hvordan får jeg Dropbox til å fungere på bedriftsnettverket?

Dropbox-programmet kan være forhindret fra å installere eller synkronisere på bedriftsnettverk. Hvis du er usikker på om Dropbox støttes på bedriftsnettverket, kontakter du bedriftens nettverksadministrator for å finne ut av det.

Finn ut mer:

Noen bedriftsnettverk står bak HTTP proxy-servere som bruker NTLM-godkjenning. Dropbox støtter ikke denne typen proxy-godkjenning. Imidlertid har noen brukere lyktes å få Dropbox til å kjøre på nettverket sitt ved hjelp av en mellomliggende proxy, som for eksempel NTLMAPS eller cntlm.