Finn administratoren på et Dropbox Business-team

En administrator er et medlem av en Dropbox Business-konto og er vanligvis også ansatt i bedriften. Administratorer kan hjelpe med de fleste problemer som kan oppstå med Dropbox, deriblant å tilbakestille passordet og invitere nye teammedlemmer.

Jeg må finne en administrator, men er ikke i stand til å logge på Dropbox

Hvis du har problemer med å logge på, kan ikke kundestøtten hos Dropbox tilbakestille passordet for deg. I stedet kan du kontakte følgende personer:

• Bedriftens kundestøtte
  • Bedriftens IT-avdeling
  • Bedriftens administrative team

Jeg må finne en administrator, og jeg kan logge på Dropbox

Hvis du fortsatt kan logge deg på Dropbox, kan du se hvem som er administratorer på følgende måte:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet til teamet ditt nederst på skjermen.
  3. Klikk på Grupper og medlemmer.
  4. Klikk på Medlemmer.

Øverst på siden får du se en liste over administratorene for Dropbox Business-teamet.