Passordstyring for Dropbox Business

Med passordstyring kan teamadministratorer sørge for å holde Dropbox Business-kontoer sikre, ved å kreve at det brukes sterke passord. Passordstyring er tilgjengelig for team som bruker Education, Advanced eller Enterprise Dropbox Business-abonnementer.

Slik slår du på passordstyring:

1. Gå til administratorverktøyet.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Passord.
  4. Under Passordstyring velger du Sterkt.

Obs! Det er kun administratorer for Education-, Advanced- eller Enterprise Dropbox Business-abonnementer som kan justere innstillingene for passordstyring.

Hvis du endrer passordstyrken, må alle teammedlemmer opprette nye passord som oppfyller innstillingen for passordstyring. Teammedlemmene vil varsles via e-post og deretter logges ut av eventuelle nettøkter. De må opprette nye passord når de logger inn igjen.

Obs! Tilknyttede enheter påvirkes ikke.

Finn ut mer om tilbakestilling av Dropbox-passordet ditt.

Hva betyr det at passord skal være «Standard» eller «Sterkt»?

Dropbox har laget et verktøy for å analysere passordstyrke. Verktøyet sammenligner passordene med en database med ord, navn, mønstre og tall som ofte brukes som passord. Hvis passordet som en bruker prøver å velge er vanlig, ber verktøyet vedkommende om å skrive inn noe mer unikt og vanskelig å gjette.

Den beste kontosikkerheten for teamene får man ved å bruke innstilingen Sterkt.

Finn ut mer om hvordan Dropbox bruker teknologien til å sørge for at kontoene er trygge.