{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Passordstyring for Dropbox Business

Med passordkontroll kan teamadministratorer sørge for at Dropbox Business-kontoer er trygge ved å kreve at det brukes sterke passord. Passordkontroll er tilgjengelig for Dropbox Business-team som bruker Education-, Advanced- eller Enterprise-abonnementer.

Slik slår du på passordstyring:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Passord.
  5. Under Passordkontroll velger du Veldig sterkt.

Hvis du endrer passordstyrken, må alle teammedlemmer opprette nye passord som oppfyller innstillingen for passordkontroll. Teammedlemmene vil varsles via e-post og deretter logges ut av eventuelle nettøkter. De må opprette nye passord når de logger inn igjen.

Obs! Teammedlemmene vil fortsatt være logget inn på alle enheter som er knyttet til kontoene deres.

Finn ut mer om tilbakestilling av Dropbox-passordet ditt.

Passordinnstillingene «Moderat» og «Veldig sterkt»

Dropbox har laget et verktøy for å analysere passordstyrke. Verktøyet sammenligner passordene med en database med ord, navn, mønstre og tall som ofte brukes som passord. Hvis passordet som en bruker prøver å velge er vanlig, ber verktøyet vedkommende om å skrive inn noe mer unikt og vanskelig å gjette.

Den beste kontosikkerheten for teamene får man ved å bruke innstillingen Veldig sterkt.

Finn ut mer om hvordan Dropbox bruker teknologien til å sørge for at kontoene er trygge.