{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gjenopprette slettet brukerkonto på et Dropbox Business-team

Denne artikkelen tar for seg hvordan administratorer for Dropbox Business-team kan gjenopprette slettede teammedlemmer. Hvis du ikke er på et Dropbox Business-team, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter slettede filer eller gjenoppretter en inaktiv konto.

Hvis en Dropbox Business-administrator slettet et teammedlem ved et uhell, har vedkommende sju dager på seg til å gjenopprette brukeren. Når et medlem gjenopprettes, aktiveres kontoen igjen med de samme filene og tillatelsene, så kontoen er akkurat slik den var før slettingen. Teamadministratorer og administratorer for brukerbehandling kan gjenopprette slettede brukere.

Hvordan gjenopprette et teammedlem

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på rullegardinmenyen Medlemstype.
  5. Velg Slettet.
  6. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av medlemmet du ønsker å gjenopprette.
  7. Klikk på Gjenopprett medlem.
  8. Klikk på Gjenopprett i hurtigvinduet.

Hva gjenopprettes?

Når du gjenoppretter et slettet teammedlem, vil kontoen gjenopprettes til sin tidligere tilstand. Dette omfatter delte mapper, filer, Paper-dokumenter, grupper og alle brukerinnstillinger. Gjenoppretting av slettet medlem bør imidlertid kun brukes som en nødløsning.

Hvis du er usikker på om du skal slette et medlem eller ikke, bør du vurdere å suspendere medlemmet først.

Hva blir ikke gjenopprettet?

Gjenopprettede teammedlemmer vil ikke bli lagt tilbake på unntakslistene for enkelte funksjoner. Eksempel: Hvis et medlem var på en unntaksliste for enterprise mobility management (EMM), må du legge til vedkommende på unntakslisten igjen, etter at du har gjenopprettet tilhørende konto.

Hvordan gjenopprette flere teammedlemmer med Dropbox API-en

Hvis du vil gjenopprette et stort antall teammedlemmer på én gang, kan du bruke Dropbox Business API-en. Det er to måter å gjøre dette på:

Hva om jeg ikke ser muligheten til å gjenopprette et teammedlem?

Det kan være ulike grunner til at en administrator ikke kan se alternativet for å gjenopprette et teammedlem. Disse omfatter:

• Medlemmet ble slettet for mer enn sju dager siden. Etter sju dager vil en administrator kunne bruke kontooverføring til å overføre filer til en ny teammedlemkonto.
  • En administrator har allerede brukt kontooverføring på det slettede medlemmets konto.
  • En administrator valgte å permanent slette medlemmet.
  • Medlemmet ble gjenopprettet av kundestøtten hos Dropbox.
  • Medlemmet ble invitert, men har aldri faktisk blitt med i teamet ditt.
  • Medlemmet ble slettet av en app som bruker v.1 av Dropbox API-en.