Bytte e-postadressene til den private og arbeidsrelaterte kontoen

Oppdatert Oct 27, 2023

Hvis du vil bytte e-postadressene som er knyttet til den private og arbeidsrelaterte kontoen din, må du bruke en tredje e-postadresse som plassholder.

I begge sett med instruksjoner kaller vi e-postadressen som er knyttet til den private kontoen din, «E-post A». E-postadressen som er knyttet til jobbkontoen din, kalles «E-post B». Den tredje e-postadressen, plassholderen, som du må bruke til å bytte E-post A og E-post B, kalles «E-post C».

Hvis du er administrator for et Dropbox-team:

1. Logg på dropbox.com og endre e-postadressen knyttet til den private kontoen din fra E-post A til plassholderen E-post C.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Ved siden av e-post A, velger du Endre e-post.
  6. Oppgi e-post C, bekreft e-postadressen, og angi passordet.
  7. Klikk på Oppdater e-post.
  8. Når du har endret e-postadressen, frigjøres E-post A.
  9. Ved å følge de samme trinnene som ovenfor logger du på Dropbox-teamkontoen (E-post B) og endrer e-postadressen som er knyttet til Dropbox-teamkontoen din fra E-post B til E-post A.
  10. Til slutt logger du av Dropbox-teamkontoen og på den private kontoen din igjen (E-post C). Derfra kan du endre e-postadressen som er knyttet til den private kontoen din, fra E-post C til E-post B.

Hvis du er med i et Dropbox-team:

1. Logg på dropbox.com med den private kontoen din (E-post A).
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Ved siden av e-post A, velger du Endre e-post.
  6. Oppgi e-post C, bekreft e-postadressen, og angi passordet.
  7. Klikk på Oppdater e-post.
  8. Når du har endret e-postadressen, frigjøres E-post A.
  9. Kontakt administratoren din for å endre den arbeidsrelaterte e-postadressen fra E-post B til E-post A (Dropbox-teammedlemmer kan ikke endre e-postadresser på Dropbox-teamkontoer).
  10. Administratoren må følge disse trinnene:
    1. Logg på dropbox.com.
    2. Klikk Administratorverktøy.
    3. Klikk på teammedlemmets navn.
    4. Klikk på Endre ved siden av den aktuelle e-postadressen, og angi den nye e-postadressen (e-post C).
  11. Når disse endringene er gjort, kan du endre den private e-postadressen fra e-post C til e-post B ved å følge instruksjonene i det første trinnet ovenfor.