Hva må jeg vite om stengingen av Carousel?

31. mars 2016 avviklet vi Carousel som en frittstående app, og gikk tilbake til én enkelt bildeopplevelse i Dropbox. Alle bildene dine ligger fortsatt trygt i Dropbox, men Carousel-appen for iOS og Android sluttet å fungere 31. mars 2016.

Nedenfor kan du lese svar på noen ofte stilte spørsmål angående avviklingen av Carousel.

Hva har skjedd med bildene mine?

Bildene dine har alltid blitt sikkerhetskopiert til Dropbox, så de ligger fortsatt trygt lagret der, og de kan vises og deles på alle enhetene dine via Dropbox-appen eller på dropbox.com. Hvis du vil se bildene dine på nettet, går du til photos.dropbox.com.

Slik får du tilgang til fil- og mappevisningen i skrivebordsprogrammet eller mobilappen til Dropbox:

• Mappen for kameraopplasting inneholder bilder som ble automatisk sikkerhetskopiert fra telefonen din eller kameraet ditt
  • Carousel-mappen inneholder bilder du har lagret som ble delt med deg via Carousel
  • Du kan også finne bilder i en hvilken som helst annen Dropbox-mappe der du har lagret dem

Hva har skjedd med de private albumene jeg opprettet i Carousel?

Du har fortsatt tilgang til de private albumene dine ved å bruke Dropbox. Hvis du vil se bildene dine på nettet, går du til photos.dropbox.com.

Slik viser du bildene dine på Dropbox Android-appen:

1. Åpne hovedmenyen.
  2. Trykk på Bilder.
  3. Trykk på Album.

Dropbox iOS-appen støtter ikke albumfunksjonalitet på nåværende tidspunkt.

Hva har skjedd med de delte albumene jeg opprettet i Carousel?

Fram til 31. mai 2016 hadde du muligheten til å eksportere alle bilder og samtaletekst fra delte Carousel-album til Dropboxen din. Nå har du imidlertid ikke lenger muligheten til å eksportere innholdet i delte album.

Kan jeg fortsatt sikkerhetskopiere bildene mine automatisk?

Ja, den samme automatiske funksjonen for sikkerhetskopiering er tilgjengelig via Dropbox-mobilappen på iOS eller Android.

For å begynne å bruke Dropbox-mobilappen til å sikkerhetskopiere bilder, gjør du følgende:

1. Avinstaller Carousel-appen fra enheten.
  2. Åpne Dropbox-appen.
  3. Åpne Innstillinger-menyen.
  4. Bekreft at Kameraopplasting er aktivert.

Vil jeg miste bonusplassen jeg tjente da jeg installerte Carousel?

Hvis du fikk en bonus på 3 GB for installasjon og sikkerhetskopiering av bilder via Carousel, kan du fortsatt beholde den plassen.

Hva skjedde med funksjonen Frigjør plass?

Vi holder fortsatt på med å utvikle funksjonen Frigjør plass, og håper å ha en oppdatering klar litt senere i år.

Hva vil skje med de skjulte bildene og videoene mine?

Bildeopplevelsen i Dropbox vil ikke ha en egen visning for skjulte bilder og videoer. Bildene du skjulte i Carousel ligger fortsatt i Dropbox, men er ikke synlige i gallerivisningen på Bilder-fanen. Slik opphever du skjuling av disse bildene:

1. Finn bildene du har skjult i fil- eller mappevisningen.
  2. Dra bildene ut av Dropbox-mappen.
  3. Legg bildene tilbake i Dropboxen.
  4. Disse bildene vil ikke lenger være skjulte og vil vises i Bilder-fanen på dropbox.com og på mobilappene for Dropbox.