Dropbox avslutter støtten for OS X Tiger 10.4 og OS X Leopard 10.5 - hvorfor det, og hva kan jeg gjøre?

Fra om med 23. mars 2015 kommer ikke skrivebordsprogrammet til Dropbox til å være tilgjengelig for nedlasting lenger på OS X Tiger 10.4 og OS X Leopard 10.5. Hvis du bruker skrivebordsprogrammet til Dropbox på en av disse OS X-versjonene, vil du ikke lenger kunne logge på den eksisterende kontoen din eller opprette en ny konto med skrivebordsprogrammet.

Du blir kanskje logget av kontoen på skrivebordsprogrammet så tidlig som 18. mai 2015, og du vil ikke kunne logge på igjen før du oppdaterer til OS X Snow Leopard 10.6 eller nyere.

Selv om du blir logget ut på grunn av denne endringen, foretas det ikke noen endringer på kontoen din. Filene og bildene er trygge.

Du vil fortsatt ha tilgang til kontoen din, eller ha muligheten til å opprette en ny konto, på Dropbox-nettstedet eller på andre kompatible datamaskiner og mobile enheter.

Hvorfor skjer dette?

Vi utgir regelmessig nye versjoner av Dropbox-programmet med nye funksjoner, bedre ytelse og sikkerhetsforbedringer, og disse versjonene er ikke alltid kompatible med eldre operativsystemer.

Hva bør jeg gjøre?

1. Oppdater til en nyere versjon av OS X (Snow Leopard 10.6 eller nyere)
  2. Logg deg på kontoen din fra Dropbox-nettstedet eller fra en enhet med et støttet operativsystem

Jeg kjører allerede en nyere versjon av OS X

Hvis du fikk en melding fra oss, men mener du allerede kjører en nyere versjon av OS X, kan det hende kontoen din er koblet til flere datamaskiner eller mobile enheter. Selv om bare én enhet kjører en eldre versjon av OS X, kan dette være grunnen til at e-posten ble sendt. Gjør følgende for å fjerne koblingen til enheter som kanskje kjører eldre versjoner av OS X:

1. Logg på Dropbox-nettstedet
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne
  3. Klikk Innstillinger
  4. Velg fanen Sikkerhet og bla til du finner de tilkoblede enhetene dine
  5. Klikk på «x» ved siden av enheten du vil fjerne koblingen til

Andre ressurser

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette. Fortell oss hvordan vi kan bli bedre:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped: