Snarveier på tastaturet

Med hurtigtaster kan du bruke Dropbox raskere. Hurtigtaster er tilgjengelige på dropbox.com. Når du bruker hurtigtaster, kan du utføre disse handlingene og mer til:

• Gå fra én fil eller mappe til en annen: eller  (opp- og nedpiltastene)
  • Åpne en fil eller mappe: Enter(enter-tasten)
  • Søke i filer og mapper: / (skråstrek-tasten)

På dropbox.com klikker du på Filer, og trykker på ?-tasten (spørsmålstegn) for å få tilgang til hele menyen for hurtigtaster.

Obs! Hurtigtaster fungerer bare når du er på Filer-fanen på Dropbox-startsiden.

Velg flere filer

Du kan du velge flere filer på dropbox.com ved hjelp av hurtigtaster.

Slik velger du flere etterfølgende filer eller mapper:

1. Velg det første elementet.
  2. Trykk og hold  Skift-tasten nede.
  3. Klikk på det siste elementet.

Slik velger du flere ikke-etterfølgende filer eller mapper:

1. Trykk og hold CTRL (control på Windows) eller  (command på Mac).
  2. Velg alle filene eller mappene du vil.