Dropbox-systemkrav: en oversikt

Oppdatert Feb 13, 2024
highlight icon

Informasjonen i denne artikkelen retter seg til alle Dropbox-brukere.

Dropbox-skrivebordsappen

Du finner systemkravene ved å velge appen eller nettsiden du ønsker å bruke, samt operativsystemet ditt, fra listen nedenfor.

Har du en datamaskin som kjører Windows (ikke i S-modus) og vil bruke Dropbox-appen, trenger du

highlight icon

Merknader:

• Dropbox støtter ARM-prosessorer for ovennevnte Windows-versjoner.
  • Dropbox støtter ikke Windows Server OS.

For å kjøre Dropbox-skrivebordsappen på Mac må du bruke:

Dropbox-mobilappen

For å kjøre Dropbox-mobilappen på en Android-enhet må du bruke:

Finn ut hvordan du får tilgang til Dropbox-kontoen din på en Android-mobilenhet.

For å kjøre Dropbox-appen på en iOS-enhet (iPhone, iPad eller iPod touch) må du bruke:

Finn ut hvordan du får tilgang til Dropbox-kontoen din på en iOS-mobilenhet.

Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite)

For å kjøre Dropbox Lite på en enhet med Windows i S-modus (den universelle Windows-plattformen) trenger du:

Finn ut mer om Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite).

Dropbox-skrivebordsappen for Linux

Viktige krav for Linux

For å kjøre Dropbox-appen på datamaskinen din med Linux trenger du:

• Ubuntu 14.04 eller nyere
  • Fedora 21 eller nyere
  • Glibc 2.19 eller nyere
  • Den nyeste Dropbox-appen for Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partisjon formatert med én av de følgende filsystemtypene:
    • ext4
    • zfs (bare på 64-biters systemer)
    • eCryptFS (støttet av ext4)
    • xfs (bare på 64-biters systemer)
    • btrfs
highlight icon

Merknader:

• Du kan bruke Dropbox-skrivebordsappen selv om enheten din ikke oppfyller kravene til operativsystem, men resultatene kan variere.
  • Hvis du får et problem og kontakter kundestøtten hos Dropbox uten å ha de riktige systemkravene for Linux, blir du bedt om å bruke de riktige systemkravene.
  • Dropbox støtter ikke ARM-prosessorer for Linux.

Den fulle Dropbox-appen på Linux

Hvis du vil ha den fulle Dropbox-skrivebordsappen, må du dessuten bruke:

• En datamaskin i stand til å kjøre det nødvendige operativsystemet og ett av de følgende skrivebordsmiljøene:
    • GNOME-skall (du kan trenge TopIcons-utvidelsen for å få Dropbox-ikonet i menylinjen.)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med tilhørende Nautilus-bindinger
  • Disse tilleggskravene, når det er aktuelt:
    • GTK 2.24 eller nyere
    • Glib 2.40 eller nyere
    • Libappindicator 12.10 eller nyere
    • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Den hodeløse Dropbox-appen på Linux

For å kjøre Dropbox-appen «hodeløs» (kun ved hjelp av kommandolinjen) trenger du bare de grunnleggende kravene til Dropbox-appen. Deretter kan du installere appen og bruke kommandolinjen i Linux (CLI) til å styre skrivebordsappen.

Dropbox-nettstedet på dropbox.com

Du kan overføre og laste ned filer fra dropbox.com med alle moderne nettlesere. Men dropbox.com fungerer best på de to nyeste versjonene av:

highlight icon

Obs! Det er ikke støtte for versjon 11 eller eldre versjoner av Safari.

IPv6-adresser

Dropbox-skrivebordsappen støtter tilkobling til nettverk som bruker IPv6-adressering.

Krav:

• En oppdatert versjon av Dropbox-skrivebordsappen
  • En fungerende DNS64/NAT64-gateway

Dropbox oppdager automatisk adresseprotokollen som brukes på nettverket. Hvis det interne nettverket bruker IPv6-adresser, vil skrivebordsappen operere innenfor dette miljøet.

Dobbel stakk (eller naturlig dobbel stakk) IP-implementering

Med en dobbel stakk IP-implementering der både IPv6 og IPv4 er tilgjengelig, bruker Dropbox som standard IPv6-nettverket. Hvis IPv6-adressene er trege, bruker appen IPv4 i stedet.

highlight icon

Obs! LAN-synkronisering bruker IPv4. Hvis nettverket ditt bare støtter IPv6, så kan du ikke bruke LAN-synkronisering.

Dropbox Paper på nett og Dropbox Paper-mobilappen

Du kan bruke Dropbox Paper i de fleste nettlesere. Dropbox Paper fungerer riktignok best på de to siste versjonene av:

highlight icon

Obs! Det er ikke støtte for versjon 11 eller eldre versjoner av Safari.

Mobilappen til Dropbox Paper

For iPhone, iPad og iPod touch:

For Android-telefon:

Skrivebordsappen og mobilappene for Dropbox Passwords

Finn ut hvordan du laster ned og installerer Dropbox Passwords.

Dropbox Passwords-mobilappen

• For en iPhone og iPad trenger du iOS 13.1 eller nyere.
    • Obs! Dropbox Passwords-mobilappen er trygg å bruke på iPad, men den er ikke offisielt støttet.
  • For Android må du ha Android 8 (API-nivå 26) eller nyere.
    • Obs! Appen støttes ikke på Chrome OS.

Dropbox Passwords-nettleserutvidelse

• Chrome 66 eller nyere
  • Firefox 63 eller nyere
  • Edge 79 eller nyere
  • Safari 14 eller nyere

Dropbox-appen for Infinite Office

Dropbox-appen for Infinite Office er tilgjengelig på Oculus App Lab. For å kjøre appen må du bruke en Oculus Quest 2-enhet.

For å få den beste opplevelsen må du alltid holde enheten oppdatert med den nyeste versjonen av Dropbox-appen, og kjøre den på en enhet med minst:

• 1 GB med plass på harddisken din
  • 2 GB RAM