Hvilke filtyper kan jeg forhåndsvise i Dropbox?

Alle filtyper kan synkroniseres til Dropbox-kontoen din. Det er imidlertid bare bestemte filtyper som kan forhåndsvises på dropbox.com og i mobilappene for Dropbox. Denne artikkele lister opp disse filtypene.

Før du begynner:

• Du kan søke i denne artikkelen etter en filtype ved å trykke Ctrl-f (Windows) eller Command-f (macOS) på tastaturet
  • Vi oppdaterer denne artikkelen når vi har nye filtyper som støttes, så kom innom en gang i blant for å se siste nytt
  • Hvis en forhåndsvisning ikke åpnes, eller ikke åpnes riktig, kan du laste ned filen på dropbox.com eller åpne den i en app på telefonen eller nettbrettet

Avsnitt i denne artikkelen:

Filtyper som forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.numbers

.ods

.odt

.otf

.pages

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Merknader:

• Når du forhåndsviser en .pdf-fil med flere sider, vises det en sidestolpe som du kan bruke til å navigere gjennom dokumentet.
  • Hvis du ser en feilmelding når du prøver å forhåndsvise en .pdf-fil, har du kanskje valgt en standardapp til å åpne .pdf-filer. Sjekk innstillingene til Android for å finne ut hvilken app som er valgt til å åpne .pdf-filer. For å være sikker på at du kan forhåndsvise .pdf-filer i Dropbox-appen, må du alltid velge Kun denne gangen når du blir spurt hvilken app du vil bruke til å forhåndsvise en .pdf-fil.
  • Bare den første siden av .numbers og .pages vil forhåndsvises.

Filtyper som forhåndsvises som en presentasjon

.key

.keynote

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Merknader:

• Når du forhåndsviser .ppt- og .pptx-presentasjoner, har forhåndsvisningen et sidepanel som hjelper deg med å navigere i presentasjonen.
  • Bare den første siden av .key- og .keynote- filer vil forhåndsvises.

Filtyper som forhåndsvises som et bilde

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.dwg

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f .xd

Merknader:

• Det er kun .sketch-filer som opprettes i Sketch-versjon 43 eller nyere som vil forhåndsvises på Dropbox.
  • Animerte .gif-filer vil bare animeres hvis filene er mindre enn 5 MB. Større filer vil bare vise det første bildet i .gif-filen.

Filtyper som forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Obs! Video-kodek opprettet via GoToMeeting kan forhåndsvises.

Filtyper som forhåndsvises som lyd

.aac

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.wav

.wma

Filtyper som danner en kobling

.url

.webloc

.website

Filtyper som forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper som forhåndsvises som et arkiv

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Obs!
Kommentarer, filaktivitet, seer-info og nedlastingsalternativer er kun tilgjengelig på overordnet nivå av arkivet. Når du forhåndsviser en arkivfil, kan du navigere gjennom arkivets filstruktur og forhåndsvise enkeltfiler i arkivet. Lyd- og videofiler i en arkivfil kan ikke forhåndsvises, og du kan ikke skrive ut individuelle filer i et arkiv fra dropbox.com.

Filtyper som forhåndsvises for Dropbox Professional- og Business-kunder

Hvis du er Dropbox Professional-kunde, eller er medlem av et Dropbox Business-team med et Advanced-, Education- eller Enterprise-abonnement, kan du også forhåndsvise disse filtypene:

• .dwg: .dwg-filer forhåndsvises som bilder
  • .mxf: .mxf-filer forhåndsvises som videoer

Hva er størrelsesbegrensninger for forhåndsvisninger av vanlige filtyper?

• Adobe Illustrator: 256 MB
  • Alle arkivfiler: 384 MB
  • Animerte .gif-filer vil bare animeres hvis filene er mindre enn 5 MB. Større filer vil bare vise det første bildet i .gif-filen.
  • Lydfiler: 1 GB
  • Excel: 40 MB
  • bildefiler: 50 MB eller 50 megapiksler
  • PDF: 500 MB
  • Photoshop- og .tiff-filer: 200 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • tekst- og kodefiler: 4 MB
  • .ttf- og .otf-filer: 32 MB
  • Videofiler: 18 GB (for videominiatyrbildet; selve videoforhåndsvisningen har ingen størrelsesbegrensning)
  • Word: 160 MB