Filtyper som kan forhåndsvises på dropbox.com

Det er mange filtyper som kan forhåndsvises på dropbox.com. Vi oppdaterer denne artikkelen når vi har nye filtyper som støttes, så kom innom en gang i blant for å se siste nytt.

Forhåndsvise en fil

Du kan forhåndsvise en støttet fil på dropbox.com på to måter:

• Klikk på navnet til filen.
  • Klikk på avmerkingsboksen ved siden av filen. Klikk deretter på leser-ikonet (et øye) som dukker opp.

Redigere en fil fra en forhåndsvisning

Du kan ikke redigere en fil fra en filforhåndsvisning på dropbox.com. Du kan istedenfor laste ned Dropbox-skrivebordsappen, slik at du raskt kan åpne filer på datamaskinen og redigere dem

Hvis du ønsker å redigere en Microsoft Office-fil, kan du prøve Office Online-integreringen eller kopiere en .docx-fil til Paper.

Kopier til Paper

Når du forhåndsviser en .docx-fil, kan du velge alternativet Kopier til Paper øverst til høyre i forhåndsvisningen. Når du velger Kopier til Paper, kopieres innholdet i .docx-filen til et nytt Paper-dokument.

Paper-dokumentet synkroniseres ikke med den opprinnelige .docx-filen.

Merknader:

• Ikke alle elementer i .docx-filer støttes i Paper.
  • Du kan ikke deaktivere Kopier til Paper-knappen.

Støttede filtyper

Filtyper som forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.ods

.odt

.pdf

.rtf

.xls

.xlsm

.xlsx

Filtyper som forhåndsvises som en presentasjon

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Filtyper som forhåndsvises som et bilde

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dng

.eps

.heic

.gif

.jpg

.jpeg

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.svg

.svgz

.tif

.tiff

Obs! Kun .sketch-filer som er opprettet i Sketch-versjon 43 eller nyere vil forhåndsvises på Dropbox.

Filtyper som forhåndsvises som video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Filtyper som forhåndsvises som lyd

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Filtyper som danner en kobling

.url

.webloc

.website

Filtyper som forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Feil på filforhåndsvisning

Følgende kan være årsaken til at en fil kanskje ikke kan vises:

• Filen er for stor: Ta hensyn til følgende maksimale filstørrelser for populære filtyper:
    • Word: 160 MB
    • Powerpoint: 288 MB
    • Excel: 40 MB
    • PDF: 80 MB
    • bildefiler: 50 MB eller 50 megapiksler
    • Photoshop- og .tiff-filer: 200 MB
    • tekst- og kodefiler: 4 MB
    • Videofiler: 18 GB (for videominiatyrbildet; selve videoforhåndsvisningen har ingen størrelsesbegrensning)
    • Adobe Illustrator: 144 MB
  • Filen er ødelagt
  • Filen er passordbeskyttet
  • Filen har feil filtypenavn
  • Filen er DRM-beskyttet (videofiler)
  • Filen støttes ikke av nettleseren du bruker (lydfiler)
  • Denne filen kan ikke forhåndsvises. Forhåndsvisninger er bare tilgjengelig for filer som opprettes i Sketch v43 og nyere.

Har du problemer med å laste inn en forhåndsvisning, eller ser du en feilmelding? Finn ut mer om feilmeldinger i filforhåndsvisning, hva de betyr og hvordan de kan løses.

Finn ut mer

Hvis du vil forhåndsvise filer på Dropbox med Chrome, må du sørge for at Chrome ikke er satt til å blokkere informasjonskapsler og data fra tredjeparter. Du kan justere denne innstillingen inne på Chrome sine innstillinger for innhold, under Informasjonskapsler.

Finn ut mer om innholdsinnstillingene i Chrome.

Spesielle hensyn for bilde- og videofiler:

• For .psd-filer anbefaler vi at du lagrer filene dine med alternativet om å maksimere kompatibilitet.
  • Video-codec opprettet via GoToMeeting kan forhåndsvises.
  • Når du lagrer en video i Dropboxen, kan du se hele videoen fra en forhåndsvisningsside.
    • Hvis en Dropbox Business-bruker oppretter en delt kobling til en video, kan mottakeren se hele videoen på en forhåndsvisningsside. Dette gjelder ikke videoer som er laget av brukere i en Dropbox Business-prøveperiode.
    • Hvis en Dropbox Plus- og Professional-bruker oppretter en delt kobling til en video, kan mottakeren vise opptil 60 minutter på en forhåndsvisningsside. Mottakerne kan laste ned filen til datamaskinen eller legge den i sin egen Dropbox-konto hvis de vil se hele videoen.
    • Hvis en Dropbox Basic- eller Business-bruker som er i en prøveperiode oppretter en delt kobling til en video, kan mottakeren bare vise opptil 15 minutter på en forhåndsvisningsside. Mottakerne kan laste ned filen til datamaskinen eller legge den i sin egen Dropbox-konto hvis de vil se hele videoen.