Hvilke filtyper kan jeg forhåndsvise i Dropbox?

Alle filtyper kan synkroniseres til Dropbox-kontoen din. Det er imidlertid bare bestemte filtyper som kan forhåndsvises på dropbox.com og i mobilappene for Dropbox. Du kan søke i denne artikkelen etter en filtype ved å trykke på Ctrl- og f-tasten eller Kommando- og f-tasten på tastaturet for å se om du kan forhåndsvise eller strømme den i Dropbox.

Vi oppdaterer denne artikkelen når vi har nye filtyper som støttes, så kom innom en gang i blant for å se siste nytt.

Obs! Hvis en forhåndsvisning ikke åpnes, eller ikke åpnes riktig, kan du laste ned filen på dropbox.com eller åpne den i en app på telefonen eller nettbrettet.

Avsnitt i denne artikkelen:

Filtyper som forhåndsvises som et dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.ods

.odt

.otf

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Merknader:

• Når du forhåndsviser en .pdf-fil med flere sider, vises det en sidestolpe som du kan bruke til å navigere gjennom dokumentet.
  • Hvis du ser en feilmelding når du prøver å forhåndsvise en .pdf-fil, har du kanskje valgt en standardapp til å åpne .pdf-filer. Sjekk innstillingene til Android for å finne ut hvilken app som er valgt til å åpne .pdf-filer. For å være sikker på at du kan forhåndsvise .pdf-filer i Dropbox-appen, må du alltid velge Kun denne gangen når du blir spurt hvilken app du vil bruke til å forhåndsvise en .pdf-fil.

Filtyper som forhåndsvises som en presentasjon

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Når du forhåndsviser .ppt- og .pptx-presentasjoner, har forhåndsvisningen et sidepanel som hjelper deg med å navigere i presentasjonen.

Filtyper som forhåndsvises som et bilde

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.xd

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f

Merknader:

• Det er kun .sketch-filer som opprettes i Sketch-versjon 43 eller nyere som vil forhåndsvises på Dropbox.
  • Animerte .gif-filer vil bare animeres hvis filene er mindre enn 5 MB. Større filer vil bare vise det første bildet i .gif-filen.

Filtyper som forhåndsvises som en video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Merknader:

• Hvis du er en Dropbox Professional-bruker eller er på et Advanced- eller Enterprise Dropbox Business-team, kan du også forhåndsvise .mxf-filer.
  • Video-codec opprettet via GoToMeeting kan forhåndsvises.

Filtyper som forhåndsvises som lyd

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Obs! Lydfiler forhåndsvises ikke i mobilnettlesere. For å høre på en lydfil på telefonen eller nettbrettet ditt, må du bruke Dropbox-mobilappen eller laste ned filen.

Filtyper som danner en kobling

.url

.webloc

.website

Filtyper som forhåndsvises som tekst

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper som forhåndsvises som et arkiv

.zip

.rar

Når du forhåndsviser en arkivfil, kan du navigere gjennom arkivets filstruktur og forhåndsvise enkeltfiler i arkivet. Lyd- og videofiler i en arkivfil kan ikke forhåndsvises, og du kan ikke skrive ut individuelle filer i et arkiv fra dropbox.com.

Obs! Kommentarer, filaktivitet, seer-info og nedlastingsalternativer er bare tilgjengelige på det overordnede nivået i arkivet.

Hva er størrelsesbegrensninger for forhåndsvisninger av vanlige filtyper?

• Word: 160 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Excel: 40 MB
  • PDF: 500 MB
  • bildefiler: 50 MB eller 50 megapiksler
  • Photoshop- og .tiff-filer: 200 MB
  • tekst- og kodefiler: 4 MB
  • Videofiler: 18 GB (for videominiatyrbildet; selve videoforhåndsvisningen har ingen størrelsesbegrensning)
  • Adobe Illustrator: 144 MB
  • .ttf- og .otf-filer: 32 MB
  • Animerte .gif-filer vil bare animeres hvis filene er mindre enn 5 MB. Større filer vil bare vise det første bildet i .gif-filen.