Hvordan bruke «Koble til en datamaskin» på en mobil enhet

Koble til en datamaskin er en valgfri måte å installere skrivebordsappen på. Denne funksjonen lar deg:

• Opprette en Dropbox-konto
  • Starte prosessen med å opprette kontoen på iOS- eller Android-enheten din
  • Fullføre tilkoblingen av en konto ved hjelp av en QR-kodeleser

Slik legger du en datamaskin til kontoen din:

Android

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på meny-ikonet.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

iPad

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Start.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

iOS

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på ikonet med en person nederst til høyre.
  3. Hvis du har koblet sammen en jobbkonto og en privat konto, trykker du på Privat.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

Hva om jeg har problemer med Koble til en datamaskin-funksjonen? Er jeg nødt til å bruke den?

Hvis du har problemer med å koble til en datamaskin, eller hvis du ikke er i stand til å skanne QR-koden, trenger du ikke å bruke den. Du skal kunne lukke dette vinduet når som helst og fullføre installasjonen direkte på datamaskinen.

Obs! Hvis du ikke har noen filer i kontoen, vil du se oppfordringen Koble til en datamaskin på Filer-fanen på dropbox.com.