{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan bruke «Koble til en datamaskin» på en mobil enhet

Koble til en datamaskin er en valgfri måte å installere skrivebordsappen på. Denne funksjonen lar deg:

• Opprette en Dropbox-konto
  • Starte prosessen med å opprette kontoen på iOS- eller Android-enheten din
  • Fullføre tilkoblingen av en konto ved hjelp av en QR-kodeleser

Slik legger du en datamaskin til kontoen din:

Android

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på meny-ikonet.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

iPad

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Start.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

iOS

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på ikonet med en person nederst til høyre.
  3. Hvis du har koblet sammen en jobbkonto og en privat konto, trykker du på Privat.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

Hva om jeg har problemer med Koble til en datamaskin-funksjonen? Er jeg nødt til å bruke den?

Hvis du har problemer med å koble til en datamaskin, eller hvis du ikke er i stand til å skanne QR-koden, trenger du ikke å bruke den. Du skal kunne lukke dette vinduet når som helst og fullføre installasjonen direkte på datamaskinen.

Obs! Hvis du ikke har noen filer i kontoen, vil du se oppfordringen Koble til en datamaskin på Filer-fanen på dropbox.com.