Bruke «Koble til en datamaskin» på en mobil enhet

Koble til en datamaskin er en valgfri måte å installere skrivebordsappen på. Denne funksjonen lar deg:

• Opprette en Dropbox-konto
  • Starte prosessen med å opprette kontoen på iOS- eller Android-enheten din
  • Fullføre tilkoblingen av en konto ved hjelp av en QR-kodeleser

Slik legger du en datamaskin til kontoen din:

Android

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på meny-ikonet.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

iPad

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Start.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

iPhone

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Start.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen og naviger til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet
  8. Installer appen.

Hva om jeg har problemer med Koble til en datamaskin-funksjonen? Er jeg nødt til å bruke den?

Hvis du har problemer med å koble til en datamaskin, eller hvis du ikke er i stand til å skanne QR-koden, trenger du ikke å bruke den. Du skal kunne lukke dette vinduet når som helst og fullføre installasjonen direkte på datamaskinen.

Obs! Hvis du ikke har noen filer i kontoen, vil du se oppfordringen Koble til en datamaskin på Filer-fanen på dropbox.com.