Spille av videoer på en mobil enhet

Android

Dropbox Android-appen bruker den innebygde videospilleren i Androids operativsystem. Mange av videoene i Dropboxen kan allerede være støttet, avhengig av enheten og versjonen på Androids operativsystem.

Hvis du kommer over en video som ikke støttes opprinnelig, er det mange tilgjengelige programmer som er designet til å omkode dem til å avspilles riktig. Vi anbefaler Handbrake, et gratis skrivebordsprogram (for Windows, Mac og Linux). Les Handbrakes dokumentasjon på Internett for detaljert informasjon om hvordan du konverterer for mobilenheten din.

Finn ut mer

Du får best konverteringsresultat hvis du overholder kriteriene til mobilenheten din. F.eks. kan Dropbox' Android-app spille av alle videoer mobilenheten kan håndtere. Android OS kan spille av H.263 .3gp- og .mp4- filer, H.264 AVC .3gp- og .mp4- filer og MPEG-4 SP .3gp- filer. Noen funksjoner, som skjermstørrelse og minne, varierer fra enhet til enhet. Du kan være i stand til å sjekke telefonens brukerhåndbok eller hjelpedokumentasjon for flere spesifikasjoner.

iPad

Når Dropbox iOS-appen er koblet til Internett, vil den spille av nesten enhver type videofil du prøver å åpne. Vi bruker Apples HTTP Live Streaming (HLS) -protokoll som har blitt spesifikt designet for å strømme filer til iPhonen eller iPaden. Kvaliteten på strømmen er avhengig av hastigheten på den trådløse tilkoblingen.

iOS og Dropbox-appen støtter mange videoformater, inkludert:

• .mov
  • .mp4
  • .m4v
  • .mkv
  • .avi
  • .wmv
  • .flv
  • .asf

Hvis du gjør en videofil tilgjengelig for frakoblet tilgang, og den ikke opprinnelig støttes av iOS, må du åpne den med en tredjepartsapp som støtter dette formatet.

Finn ut mer

I tilfeller hvor du kan trenge å konvertere en videofil til et iOS-vennlig format, anbefaler vi Handbrake, et gratis skrivebordsprogram (for Windows, Mac og Linux). Handbrake har beleilige videoforhåndsinnstillinger for konvertering av videofiler for iPhone eller iPad. Les Handbrakes dokumentasjon på Internett for detaljert informasjon om forhåndsinnstillingene og hvordan du bruker dem.

Når du konverterer med noe annet enn iTunes eller Handbrakes forhåndsinnstillinger som ble nevnt ovenfor, må du overholde spesifikke kriterier. Dropbox-appen kan spille av de følgende iOS-kompatible filmtypene:

• H.264-video, opptil 1,5 Mbps, 640 ganger 480 piksler, 30 bilder pr. sekund, versjon av H.264 Baseline Profile med lav kompleksitet med AAC-LC-stereolyd opptil 160 Kbps, 48kHz, i .mov-, .mp4- og .m4v- filformater
  • H.264-video, opptil 2,5 Mbps, 640 ganger 480 piksler, 30 bilder pr. sekund, Baseline Profile opptil Level 3.0 med AAC-LC-stereolyd opptil 160 Kbps, 48kHz, i .mov-, .mp4- og .m4v- filformater
  • MPEG-4 video, opptil 2,5 Mbps, 640 ganger 480 piksler, 30 bilder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-stereolyd opptil 160 Kbps, 48kHz, i .mov-, .mp4- og .m4v- filformater

iPhone

Når Dropbox iOS-appen er koblet til Internett, vil den spille av nesten enhver type videofil du prøver å åpne. Vi bruker Apples HTTP Live Streaming (HLS) -protokoll som har blitt spesifikt designet for å strømme filer til iPhonen eller iPaden. Kvaliteten på strømmen er avhengig av hastigheten på den trådløse tilkoblingen.

iOS og Dropbox-appen støtter mange videoformater, inkludert:

• .mov
  • .mp4
  • .m4v
  • .mkv
  • .avi
  • .wmv
  • .flv
  • .asf

Hvis du gjør en videofil tilgjengelig for frakoblet tilgang, og den ikke opprinnelig støttes av iOS, må du åpne den med en tredjepartsapp som støtter dette formatet.

Finn ut mer

I tilfeller hvor du kan trenge å konvertere en videofil til et iOS-vennlig format, anbefaler vi Handbrake, et gratis skrivebordsprogram (for Windows, Mac og Linux). Handbrake har beleilige videoforhåndsinnstillinger for konvertering av videofiler for iPhone eller iPad. Les Handbrakes dokumentasjon på Internett for detaljert informasjon om forhåndsinnstillingene og hvordan du bruker dem.

Når du konverterer med noe annet enn iTunes eller Handbrakes forhåndsinnstillinger som ble nevnt ovenfor, må du overholde spesifikke kriterier. Dropbox-appen kan spille av de følgende iOS-kompatible filmtypene:

• H.264-video, opptil 1,5 Mbps, 640 ganger 480 piksler, 30 bilder pr. sekund, versjon av H.264 Baseline Profile med lav kompleksitet med AAC-LC-stereolyd opptil 160 Kbps, 48kHz, i .mov-, .mp4- og .m4v- filformater
  • H.264-video, opptil 2,5 Mbps, 640 ganger 480 piksler, 30 bilder pr. sekund, Baseline Profile opptil Level 3.0 med AAC-LC-stereolyd opptil 160 Kbps, 48kHz, i .mov-, .mp4- og .m4v- filformater
  • MPEG-4 video, opptil 2,5 Mbps, 640 ganger 480 piksler, 30 bilder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-stereolyd opptil 160 Kbps, 48kHz, i .mov-, .mp4- og .m4v- filformater