Slik reinstaller du Dropbox-mobilappen på en iPhone eller iPad

Oppdatert Feb 13, 2024

Hvis du opplever langvarige tekniske problemer med Dropbox-mobilappen for iOS – som for eksempel at appen stadig krasjer – kan det være nødvendig å tilbakestille Dropbox fra begynnelsen ved å slette og reinstallere appen. Når du gjør dette, skal alle innstillingene bli tilbakestilt og eventuelle uvanlige tekniske feil bli løst.

Ingen grunn til bekymring, avinstallering vil kun fjerne appen og innstillingene fra iPhone eller iPad. Filene blir ikke rørt, de ligger trygt på Dropbox-serverne.

Slik sletter du Dropbox-mobilappen på en iOS-enhet

1. Slik sletter du Dropbox-mobilappen på en iOS-enhet:
  2. Fra startskjermen trykker du og holder nede Dropbox-appikonet.
highlight icon

Merk: Hvis Dropbox-appen ikke er på startskjermen din, sveip ned fra midten av startskjermen og søk etter «Dropbox», og trykk og hold nede ikonet til Dropbox-appen.

1. Trykk på Fjern app.
  2. Trykk på Slett app.
highlight icon

Merk: Trinnene ovenfor kan variere avhengig av hvilken versjon av iOS du bruker. Se hvordan du sletter apper på andre versjoner av iOS.

Slik installerer du Dropbox-mobilappen på nytt på en iOS-enhet

For å installere Dropbox-appen på nytt søker du bare etter Dropbox i App Store eller går til dropbox.com/mobile i nettleseren din.

Hva du må gjøre hvis det står at enhetsgrensen din er nådd

Hvis du ser en feilmelding om å nå enhetsgrensen når du prøver å logge på Dropbox-mobilappen, må du logge av en av de andre enhetene dine. Finn ut hvordan du ser enhetene dine og logger av eksternt.

Dette må du gjøre hvis Dropbox-appen til iOS krasjer

Hvis Dropbox-mobilappen på iPhone eller iPad fryser eller krasjer av en eller annen grunn, kan du prøve å tvinge lukking av appen og starte den på nytt. Hvis det ikke fungerer, sletter du appen og følger instruksjonene ovenfor for å installere den på nytt.

Har du fortsatt problemer med Dropbox-mobilappen din?

Hvis reinstallering av Dropbox-appen ikke har løst problemet ditt, kontakter du kundestøtte-teamet til Dropbox.