Opprette fotoalbum

Bilder-siden ble endret den 17. juli 2017, men bildene dine vil forbli trygge på Dropbox-kontoen. Etter 17. juli kan du ikke lenger lage eller dele album på nettet, eller bla gjennom bilder i den gjeldende tidslinjevisningen.

Finn ut mer.

Album er den enkleste måten å organisere og dele bilder og videoer på i Dropboxen din. Det lages ikke dobbeltutgaver i Dropbox av bilder som legges i et album – de er fortsatt bare lagret på det opprinnelige stedet.

Opprette et album på Bilder-siden

1. Logg på dropbox.com.
  2. Gå til photos.dropbox.com.
  3. Klikk i øvre høyre hjørne på bildene du vil ha med i et album. En blå kantlinje og et haketegn vises på hvert valg.
  4. Klikk på ellipseikonet () og velg Legg til i album …
  5. Klikk Opprett nytt album i sprettoppvinduet og skriv inn albumnavnet.

Hva skjer hvis endringene jeg gjør i album ikke synkroniseres?

Bilder som legges i album som kan deles via photos.dropbox.com, synkroniseres ikke med datamaskinen din som vanlige mapper. Selv om bildene i album allerede skal befinne seg på datamaskinen (i den lokale Dropbox-mappen), er de kanskje ikke organisert i albumet på samme måte som de vises på dropbox.com.

Hvis du vil laste ned en atskilt kopi med kun bildene i albumet, kan du følge disse trinnene:

1. Gå til photos.dropbox.com og åpne albumet du ønsker å laste ned.
  2. Velg alle bildene i albumet du ønsker å laste ned ved å trykke på Velg alle-knappen øverst på albumsiden.
  3. Klikk på ellipseikonet () og velg Last ned. Dette vil laste ned et zip-arkiv med alle bildene i albumet.