Slik administrerer du tredjepartsapper på Dropbox

Du kan koble til tredjepartsapper på både private og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer. Apper varierer fra forretningsrelaterte verktøy for bedriftskontoen din, til egne verktøy for den private kontoen din.

Dropbox er ikke ansvarlig for apper som utvikles og leveres av andre bedrifter. Vi anbefaler at du går gjennom brukervilkårene og personvernreglene for alle appene før du gir tilgang til Dropbox-kontoen din.

Slik kobler du tredjepartsapper til Dropbox-kontoen din

Dropbox har ikke instruksjoner for installasjon av tredjepartsapper. Hvis du vil installere en tredjepartsapp på Dropbox, må du følge instruksjonene fra tredjeparten.

Hva slags tilgang vil tredjepartsappen ha til Dropbox-kontoen min?

Når du kobler en app til Dropbox, vil appen ha tilgang til grunnleggende kontoinformasjon, som e-postadressen du har registrert. Den kan også anmode om tilgang til:

• En bestemt mappe i Dropbox-kontoen din. Appen kan bare få tilgang til filer i den mappen.
  • Alle mapper og filer i Dropbox-kontoen din.

Slik kobler du en tredjepartsapp fra Dropbox-kontoen din

Hvis du på noe punkt ønsker å fjerne tilknytningen til en app fra kontoen din, kan du gjøre dette i kontoinnstillingene.

1. Logg på dropbox.com
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk Innstillinger
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Bla til Tilknyttede apper-delen.
  6. Klikk på X-en ved siden av appen du vil koble fra