Slik administrerer du tredjepartsapper på Dropbox

Du kan koble til tredjepartsapper på både individuelle og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer. Apper varierer fra forretningsrelaterte verktøy for bedriftskontoen din, til personlige verktøy for den private kontoen din.

Slik kobler du en tredjepartsapp til Dropbox-kontoen din

Hvis du vil installere en tredjepartsapp på Dropbox, må du følge instruksjonene fra tredjeparten. Dropbox tilbyr ikke instruksjoner for installasjon av tredjepartsapper.

Hva slags tilgang vil tredjepartsappen ha til Dropbox-kontoen min?

Når du kobler en app til Dropbox, vil appen anmode om et bestemt tilgangsnivå til opplysningene dine:

• Tilgang til egne data: Dette betyr at appen ikke vises i en mappe i Dropbox, men at den er en del av lagringskvoten
  • Tilgang til egen mappe i Dropbox: Dette betyr at appen kan få tilgang til alt i sin egen mappe, og kjenner banen til denne mappen, men får ikke tilgang til andre filer eller mapper i Dropbox
  • Tilgang til bestemte typer mapper og filer hvor som helst i Dropboxen: Dette betyr at appen har tilgang til generelle grupper med filer, f.eks. bilder eller dokumenter, eller bestemte typer filer (se utviklerveiledningen for å finne ut akkurat hvilke filtyper som er med)
  • Tilgang til alle mapper og filer i Dropbox
  • Tilgang til e-postadressen som er tilknyttet kontoen

Slik kobler du en tredjepartsapp fra Dropbox-kontoen din

Hvis du på noe punkt ønsker å fjerne tilknytningen til en app fra kontoen din, kan du gjøre dette i kontoinnstillingene.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Bla til delen Tilknyttede apper, og klikk på X ved siden av appen du ønsker å fjerne tilknytningen til.