Hvilken informasjon kan en tredjeparts-app få tilgang til når jeg kobler den til kontoen min?

Som Dropbox-bruker har du muligheten til å knytte andre apper til Dropbox-kontoen din. Du er ansvarlig for hvilke, og Dropbox vil gi deg innsikt i hva disse programmene kan få tilgang til på kontoen din.

Når du knytter en app til Dropbox, vil appen anmode om et bestemt tilgangsnivå:

• Tilgang til egen data: Data vises ikke i en mappe i Dropbox, men den er en del av lagringskvoten
  • Tilgang til egen mappe i Dropbox: Appen kan få tilgang til alt i sin egen mappe, og kjenner banen til denne mappen, men får ikke tilgang til andre filer eller mapper i Dropbox
  • Tilgang til bestemte typer mapper og filer hvor som helst i Dropboxen: Appen har tilgang til generelle grupper av filer, f.eks. bilder eller dokumenter, eller bestemte typer filer (se utviklerveiledningen for å finne ut akkurat hvilke filtyper som er med)
  • Tilgang til alle mapper og filer i Dropbox
  • Tilgang til e-postadressen som er tilknyttet kontoen

Hvis du på noe punkt ønsker å tilknytte en app fra kontoen din, kan du gjøre det i menyen for kontoinnstillinger.