Endre eller tilbakestille et Dropbox-passord

Du kan endre passord på siden med kontoinnstillinger på dropbox.com. Når du gjør denne endringen, vil det nye passordet automatisk gjelde for alle datamaskiner og mobile enheter som er knyttet til kontoen.

Endre passordet ditt på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhet-fanen.
  5. Under Passord-delen klikker du på Endre passord.

Tilbakestille passordet

Hvis du har glemt passordet, kan du gå til glemt passord-siden på dropbox.com og skrive inn e-postadressen din. Du vil få en e-post med en kobling som kan brukes til å tilbakestille passordet.

Bruke Dropbox-skrivebordsprogrammet

Hvis du bruker Dropbox-skrivebordsprogrammet, trenger du bare passordet i to situasjoner:

Dropbox Business-brukere

Hvis du er logget på både en privat og arbeidsrelatert konto på en gang, vil du se en atskilt del for hver konto på Sikkerhet-fanen.

Administrere sikkerhet og kontotilgang

Hvis du har endret passordet, kan du også administrere hvilke enheter som er tilknyttet Dropbox.

Beslektede emner