{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan sjekker jeg hvor mye plass jeg har igjen på Dropbox-kontoen min?

Den raskeste måten å sjekke hvor mye plass du har igjen i Dropboxen din på, er å gå til Konto-delen på dropbox.com.

Privat Dropbox: Sjekk tilgjengelig lagringsplass

Dropbox Business: Sjekk tilgjengelig lagringsplass

Hvis du har gått tom for plass på den private kontoen, bør du vurdere å oppgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Hvordan sjekke kontoplass på dropbox.com

Slik sjekker du hvor mye tilgjengelig plass du har på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger for å få tilgang til kontomenyen.
  4. Feltet under e-postadressen viser gjenværende Dropbox-plass.

Obs! Hvis du har koblet sammen en arbeidsrelatert og privat konto, velger du kontoen du ønsker å vise den tilgjengelige plassen til nederst i venstre hjørne på siden.

Hvordan se hvor mye gratis plass du har tjent

Med Dropbox finnes det mange måter du kan få gratis plass på. Slik ser du hvor mye plass du allerede har opptjent og hvordan du kan få mer:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på siden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Hvis du har koblet sammen en privat konto og jobbkonto, må du velge hvilken konto du vil se lagringsplassen for.
  5. Klikk på Abonnement-fanen og bla ned til Få mer plass.