Hvordan sjekker jeg hvor mye plass jeg har igjen på Dropbox-kontoen min?

Den raskeste måten å sjekke hvor mye plass du har igjen i Dropboxen din på, er å gå til Konto-delen på dropbox.com.

Privat Dropbox: Sjekk tilgjengelig lagringsplass

Dropbox Business: Sjekk tilgjengelig lagringsplass

Hvis du har gått tom for plass på den private kontoen, bør du vurdere å oppgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Hvordan sjekke kontoplass på dropbox.com

Slik sjekker du hvor mye tilgjengelig plass du har på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger for å få tilgang til kontomenyen.
  4. Feltet under e-postadressen viser gjenværende Dropbox-plass.

Obs! Hvis du har koblet sammen en arbeidsrelatert og privat konto, velger du kontoen du ønsker å vise den tilgjengelige plassen til nederst i venstre hjørne på siden.

Hvordan se hvor mye gratis plass du har tjent

Med Dropbox finnes det mange måter du kan få gratis plass på. Slik ser du hvor mye plass du allerede har opptjent og hvordan du kan få mer:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på siden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Hvis du har koblet sammen en privat konto og jobbkonto, må du velge hvilken konto du vil se lagringsplassen for.
  5. Klikk på Abonnement-fanen og bla ned til Få mer plass.