Sjekke gjenværende plass på Dropbox-kontoen

Den raskeste måten å sjekke hvor mye plass du har igjen i Dropboxen din på, er å gå til Konto-menyen på dropbox.com:

Hvis du har gått tom for plass på den private kontoen, bør du vurdere å oppgradere til Dropbox Plus.

Sjekke gjenværende plass på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger for å få tilgang til kontomenyen.
  4. Feltet under e-postadressen viser gjenværende Dropbox-plass.

Obs!

• Hvis du har sammenkoblet en arbeidsrelatert og privat konto, velger du kontoen du ønsker å vise den tilgjengelige plassen til, på Innstillinger-siden.

Finn ut mer

Dropboxen kan få redusert ytelse hvis du lagrer over 300 000 filer.