Hvilken nåværende kampanje har Dropbox for Lenovo-enheter?

Hvis du er en ny bruker av Dropbox og kjøpte en utvalgt Lenovo-datamaskin i januar 2017 eller senere, kan det hende du er kvalifisert for ytterligere 30 GB med Dropbox-plass i 12 måneder etter kjøpet. Kampanjeplassen kommer i tillegg til de 2 GB med lagringsplass som er inkludert i gratis Dropbox Basic-abonnementer.

Hvordan løser jeg inn kampanjeplassen på Lenovo-datamaskinen?

Dersom enheten din er berettiget, må du følge følgende trinn for å løse inn plassen din:

1. Start Lenovo Welcome-programvaren på Lenovo-datamaskinen din.
  2. Opprett en ny Dropbox-konto (denne kampanjen er bare tilgjengelig for nye brukere på utvalgte Lenovo-datamaskiner).
  3. Fullfør 5 av 7 trinn av Kom i gang-trinnene for Dropbox

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvor lenge er kampanjeplassen gyldig?

Kampanjeplassen på 30 GB for utvalgte Lenovo-enheter er gyldig i 12 måneder fra datoen kampanjetilbudet ble innløst.

Hvor lang tid har jeg på meg til å innløse kampanjeplassen?

Kampanjen må innløses innen 12 måneder etter at enheten ble kjøpt.

Hvilke Lenovo-enheter er kvalifisert for kampanjen?

Enheten kan være kvalifisert hvis du ser en melding om å installere Dropbox og opprette en ny Dropbox-konto i Lenovo Welcome-programvaren.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Lenovo-kampanjen på 30 GB i 12 måneder mer enn én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en fabrikkrenovert eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en ny berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til kampanjeplass?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplass:

• Du har allerede løst inn en kampanje på en Lenovo-enhet. Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang.
    • Du kan for eksempel ikke løse inn Lenovo-kampanjen på 30 GB i 12 måneder mer enn én gang, selv om du kjøper flere Lenovo-enheter som er berettiget.
  • Du så ikke en melding om å logge på Dropbox-kontoen og opprette en ny Dropbox-konto i Lenovo Welcome-programvaren.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt fabrikkrenovert, og den tidligere eieren har allerede løst inn kampanjetilbudet som er knyttet til enheten
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren er ekskludert fra kampanjen
  • Du logget på en eksisterende Dropbox-konto
    • For utvalgte Lenovo-datamaskiner er denne kampanjen bare gyldig for nye Dropbox-kontoer som er opprettet i Lenovo Welcome-programvaren

Jeg er på en kvalifisert enhet. Hvorfor kan jeg ikke løse inn kampanjeplassen?

Her er noen grunner til at du kanskje ikke kan løse inn kampanjeplassen fra den kvalifiserte enheten:

• Du har ikke fullført Kom i gang-trinnene
  • Du har allerede løst inn en annen Lenovo-kampanje, fordi hver enkelt bruker bare kan løse inn samme type kampanjetilbud én gang
  • Enheten din har blitt fabrikkrenovert eller vært eid av noen andre tidligere, fordi kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en ny, berettiget enhet.
  • Du har installert Dropbox uten å bruke meldingen i Lenovo Welcome-programvaren
    • Du må installere Dropbox ved å følge meldingen i Lenovo Welcome-programvaren for å være kvalifisert

Hvordan sjekker jeg om jeg har løst inn kampanjen?

Hvis du vil bekrefte kampanjeplassen din, går du til kontosiden. Der klikker du på Vis all opptjent plass.

Hvordan sjekker jeg når kampanjeplassen min utløper?

Hvis du vil bekrefte datoen da bonusplassen først ble tildelt, går du til kontosiden og klikker på Vis all opptjent plass. Bonusplassen utløper 12 måneder fra denne datoen.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjetilbudet utløper, vil grensen for Dropbox-plassen automatisk gå tilbake til det den var uten kampanjeplassen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil grensen settes tilbake til 2 GB, pluss all plassen som du har opptjent via verving eller andre bonuser.

Dersom du har overskredet grensen etter utløpsdatoen, kan du ikke lenger lagre nye bilder, videoer og dokumenter på Dropbox. Du kan oppgradere til Dropbox Plus for å få mer plass.

Tidligere Lenovo-kampanjer og -kampanjevilkår

Dropbox har tidligere støttet flere andre kampanjer for Lenovo-enheter. Hvis du kjøpte en Lenovo-enhet i januar 2017 eller senere, kan det hende kampanjen på 30 GB som omtales i denne artikkelen, gjelder for deg. Hvis du kjøpte en Lenovo-enhet før desember 2016, kan det hende du ser en eldre kampanje:

• Utvalgte modeller av Lenovo-datamaskiner som ble kjøpt i et av de utvalgte landene etter mars 2015 eller senere, kan ha vært kvalifisert til ytterligere 15 GB med Dropbox-plass i 6 måneder.
  • Utvalgte modeller av Lenovo-datamaskiner som ble kjøpt i Japan i januar 2016 eller senere, kan ha vært kvalifisert til ytterligere 25 GB med Dropbox-plass i 12 måneder.

Vilkårene for Dropbox-kampanjen på 30 GB for Lenovo-datamaskiner (nåværende kampanje)

For Lenovo-datamaskiner som ble kjøpt i januar 2017 eller senere, og som fikk frem meldingen fra Lenovo Welcome-programvaren, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg for Dropbox, og (b) fullfører 5 av 7 trinn av «Kom i gang»-veiledningen til Dropbox. Kampanjen gjelder for én enkelt, privat Dropbox-konto, som i tolv (12) måneder, fra datoen tilbudet ble innløst, får 30 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Når kampanjeperioden på 12 måneder utløper, fjernes den ekstra plassen på 30 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox.. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.

Vilkår for Dropbox-kampanjen på 15 GB for Lenovo-enheter (tidligere kampanje)

For Lenovo-datamaskiner der installasjonsprogrammet til Dropbox er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for brukeren av den enheten som (a) først registrerer seg for en ny Dropbox-konto og (b) fullfører startveiledningen til Dropbox. Kampanjen gjelder for én enkelt Dropbox-konto, som i seks måneder får 15 GB med ekstra lagringsplass. Denne plassen kommer i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har mottatt en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Lenovo. Når kampanjeperioden på seks måneder utløper, fjernes den ekstra plassen på 15 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox.. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.

Vilkår for kampanjen fra Dropbox og Lenovo Japan på 25 GB (tidligere kampanje)

For enheter fra Lenovo Japan der installasjonsprogrammet til Dropbox er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for brukeren på den enheten som (a) først registrerer seg for en ny Dropbox-konto og (b) fullfører «Kom i gang»-veiledningen til Dropbox. Kampanjen gjelder for én enkelt Dropbox-konto, som i ett år får 25 GB med ekstra lagringsplass. Denne plassen kommer i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har løst inn en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Lenovo Japan. Når kampanjeperioden på ett år utløper, vil plassen på 25 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto, fjernes automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox.. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.