Geldt er een limiet voor het aantal computers dat ik kan koppelen aan mijn account?

Je kunt een onbeperkt aantal computers koppelen aan je Dropbox-account.

Als je een lijst wilt weergeven van alle computers die zijn gekoppeld aan je account, klik je op je e-mailadres bovenaan een willekeurige pagina en selecteer je Instellingen. Ga naar het tabblad Beveiliging om de gekoppelde computers te bekijken.

Opmerking: Als je beheerder bent van een Dropbox Business-team met een Advanced- of Enterprise-abonnement, kun je via apparaatgoedkeuringen het aantal gekoppelde apparaten voor teamleden beperken.