Ik zie de Dropbox-badge niet

De Dropbox-badge geeft aan wie er momenteel samen met jou aan een gedeeld Microsoft Office-bestand werkt.

Als je de Dropbox-badge niet ziet, controleer dan het volgende:

• Je hebt de Dropbox-app geïnstalleerd op je computer.
  • Het bestand waaraan je werkt, is opgeslagen in je Dropbox-map.
  • Het bestand waaraan je werkt, is een Microsoft Office-document en is geopend met Microsoft Office.
  • Je computer is verbonden met internet.
  • Als je een persoonlijk account hebt gekoppeld aan je Dropbox Business-account, wordt de badge alleen weergegeven in bestanden die zijn opgeslagen in je Dropbox Business-account.
  • Als je het Office-bestand hebt geopend in Beveiligde weergave (bijvoorbeeld bestanden die zijn gedownload van internet of andere mogelijk onveilige locaties), moet je bewerken inschakelen.
  • Als je een Windows-computer gebruikt…
    • Je gebruikt Windows 7 of hoger.
    • Je gebruikt Microsoft Word, Excel of PowerPoint (versie 2007, 2010, 2013 of 2016).
    • Opmerking: De badge wordt niet weergegeven als je Dropbox in de compatibiliteitsmodus gebruikt. Als je de badge wilt weergeven, moet je Dropbox uitvoeren in een ondersteunde versie van Windows (7 of hoger).
  • Als je een Mac gebruikt…
    • Je gebruikt Mountain Lion of hoger.
    • Je gebruikt Microsoft Word, Excel of PowerPoint (versie 2011 of 2016).
    • Je hebt Toegankelijkheid voor Dropbox ingeschakeld in je voorkeuren voor Finder.

De Dropbox-badge wordt alleen weergegeven als aan alle bovenstaande voorwaarden wordt voldaan.

Speciale opmerking: Voor bestanden die zijn opgeslagen in de compatibiliteitsmodus van Microsoft Office (.xls, .ppt, .doc) wordt de Dropbox-badge niet weergegeven wanneer iemand anders het bestand bekijkt en wordt je niet gevraagd het bestand bij te werken naar de nieuwste versie. Gebruik de functie Opslaan als om bestanden op te slaan in een XML-indeling (.xlsx, .pptx of .docx).