Wachtwoordbeheer voor Dropbox Business

Teambeheerders kunnen via wachtwoordbeheer de veiligheid van hun Dropbox Business-account waarborgen door van teamleden te eisen dat ze sterke wachtwoorden instellen. Wachtwoordbeheer is beschikbaar voor teams met een Education-, Advanced- of Enterprise-abonnement.

Wachtwoordbeheer inschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Wachtwoorden.
  5. Selecteer Zeer sterk onder Wachtwoordbeheer.

Wanneer je een hogere sterkte instelt, moeten je teamleden een nieuw wachtwoord bedenken dat voldoet aan de instelling voor wachtwoordbeheer. Teamleden krijgen een melding via e-mail en worden afgemeld bij actieve websessies. Bij het aanmelden moeten ze een nieuw wachtwoord instellen.

Opmerking: teamleden blijven aangemeld bij apparaten die zijn gekoppeld aan hun account.

Meer informatie over het opnieuw instellen van je Dropbox-wachtwoord

De wachtwoordinstellingen Matig en Zeer sterk

Dropbox heeft een tool ontwikkeld voor het herkennen van de sterkte van een wachtwoord. Wachtwoorden worden vergeleken met een database van woorden, namen, patronen en nummers die vaak worden gebruikt als wachtwoord. Als de gebruiker een wachtwoord invoert dat vaak wordt gebruikt, wordt hij of zij gevraagd een uniek wachtwoord in te voeren dat moeilijker te raden is.

De instelling Zeer sterk zorgt voor het hoogste niveau van accountbeveiliging voor teams.

Meer informatie over hoe Dropbox de veiligheid van accounts waarborgt met behulp van deze technologie

Het spijt ons dat te horen. Laat ons weten hoe wij het volgende kunnen verbeteren:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped:

Ondersteuning via Twitter

Contact met support opnemen