{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Wachtwoordbeheer voor Dropbox Business

Teambeheerders kunnen via wachtwoordbeheer de veiligheid van hun Dropbox Business-account waarborgen door van teamleden te eisen dat ze sterke wachtwoorden instellen. Wachtwoordbeheer is beschikbaar voor teams met een Education-, Advanced- of Enterprise-abonnement.

Wachtwoordbeheer inschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com met je beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Wachtwoorden.
  5. Selecteer Zeer sterk onder Wachtwoordbeheer.

Wanneer je een hogere sterkte instelt, moeten je teamleden een nieuw wachtwoord bedenken dat voldoet aan de instelling voor wachtwoordbeheer. Teamleden krijgen een melding via e-mail en worden afgemeld bij actieve websessies. Bij het aanmelden moeten ze een nieuw wachtwoord instellen.

Opmerking: teamleden blijven aangemeld bij apparaten die zijn gekoppeld aan hun account.

Meer informatie over het opnieuw instellen van je Dropbox-wachtwoord

De wachtwoordinstellingen Matig en Zeer sterk

Dropbox heeft een tool ontwikkeld voor het herkennen van de sterkte van een wachtwoord. Wachtwoorden worden vergeleken met een database van woorden, namen, patronen en nummers die vaak worden gebruikt als wachtwoord. Als de gebruiker een wachtwoord invoert dat vaak wordt gebruikt, wordt hij of zij gevraagd een uniek wachtwoord in te voeren dat moeilijker te raden is.

De instelling Zeer sterk zorgt voor het hoogste niveau van accountbeveiliging voor teams.

Meer informatie over hoe Dropbox de veiligheid van accounts waarborgt met behulp van deze technologie