{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Wat is een systeemvak of menubalk?

In ons Helpcentrum verwijzen we naar het systeemvak (Windows/Linux) of de menubalk (Mac). Hiermee bedoelen we de balken die boven- of onderaan het scherm worden weergegeven. Het systeemvak of de menubalk bevat het Dropbox-pictogram waarmee je toegang krijgt tot de Dropbox-instellingen.

Waar het systeemvak of de menubalk wordt weergegeven, hangt af van je besturingssysteem. Selecteer je besturingssysteem voor meer informatie:

Linux

Klik op het Dropbox-pictogram om naar het menu van de Dropbox-desktopapp te gaan.

De locatie van het systeemvak hangt af van je Linux-installatie. In Ubuntu staat het systeemvak bijvoorbeeld bovenaan het scherm en ziet het er als volgt uit:

De Dropbox-app in het systeemvak
De Dropbox-app in het systeemvak

Mac

De menubalk staat bovenaan het scherm.

Klik op het Dropbox-pictogram om naar het menu van de Dropbox-desktopapp te gaan.

De Dropbox-app in de menubalk

Windows

Het systeemvak staat onderaan het scherm.

Als je het Dropbox-pictogram niet ziet, wordt het mogelijk automatisch verborgen door Windows. Klik op het witte pijltje om alle pictogrammen in het systeemvak weer te geven. Klik op het Dropbox-pictogram om naar het menu van de Dropbox-desktopapp te gaan.

De Dropbox-app in het systeemvak
De Dropbox-app in het systeemvak

Het Dropbox-pictogram wordt niet weergegeven in mijn systeemvak of menubalk. Is het verdwenen?

Het Dropbox-pictogram wordt alleen weergegeven in het systeemvak of de menubalk als je de Dropbox-desktopapp hebt gedownload en geactiveerd op je computer. Soms lijkt het alsof het Dropbox-pictogram is verdwenen. Dat komt doordat de desktopapp op je computer inactief is. Je kunt dit oplossen door de Dropbox-desktopapp opnieuw te starten of (opnieuw) te downloaden en je aan te melden bij je Dropbox-account wanneer je daarom wordt gevraagd.