{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

'Een computer koppelen' gebruiken op een mobiel apparaat

Een computer koppelen is een optionele manier om de desktopapp te installeren. Met deze functie kun je het volgende doen:

• Een Dropbox-account maken.
  • Het proces voor het koppelen van je account op je iOS- of Android-apparaat starten.
  • Het koppelen van een account uitvoeren met een QR-codelezer.

Een computer toevoegen aan je account:

Android

1. Open de Dropbox-app.
  2. Tik op het menupictogram.
  3. Tik op het tandwielpictogram.
  4. Tik op Een computer koppelen.
  5. De app vraagt of je in de buurt van de computer bent. Tik op Ja als dat het geval is.
  6. Open een webbrowser op je computer en ga naar dropbox.com/connect.
    • Als het goed is, wordt daar een QR-code in de vorm van het Dropbox-logo weergegeven.
  7. Scan de QR-code met de mobiele Dropbox-app.
    • De app geeft de browser op je computer de opdracht om het Dropbox-installatieprogramma te downloaden.
  8. Installeer de app.

iPad

1. Open de Dropbox-app.
  2. Tik op Start.
  3. Tik op het tandwielpictogram.
  4. Tik op Een computer koppelen.
  5. De app vraagt of je in de buurt van de computer bent. Tik op Ja als dat het geval is.
  6. Open een webbrowser op je computer en ga naar dropbox.com/connect.
    • Als het goed is, wordt daar een QR-code in de vorm van het Dropbox-logo weergegeven.
  7. Scan de QR-code met de mobiele Dropbox-app.
    • De app geeft de browser op je computer de opdracht om het Dropbox-installatieprogramma te downloaden.
  8. Installeer de app.

iOS

1. Open de Dropbox-app.
  2. Tik rechtsonder op het pictogram van een persoon.
  3. Tik op Persoonlijk als je een zakelijke en persoonlijke account hebt gekoppeld.
  4. Tik op Een computer koppelen.
  5. De app vraagt of je in de buurt van de computer bent. Tik op Ja als dat het geval is.
  6. Open een webbrowser op je computer en ga naar dropbox.com/connect.
    • Als het goed is, wordt daar een QR-code in de vorm van het Dropbox-logo weergegeven.
  7. Scan de QR-code met de mobiele Dropbox-app.
    • De app geeft de browser op je computer de opdracht om het Dropbox-installatieprogramma te downloaden.
  8. Installeer de app.

Wat kan ik doen als de functie Een computer koppelen niet werkt? Moet ik deze functie gebruiken?

Als je problemen hebt met de functie Een computer koppelen of als je de QR-code niet kunt scannen, hoef je deze niet te gebruiken. Je kunt op elk punt op Annuleren tikken om het scherm te verlaten, waarna je de installatie rechtstreeks op je computer kunt uitvoeren.

Opmerking: als je momenteel geen bestanden in je account hebt, wordt de prompt Een computer koppelen weergegeven in het tabblad Bestanden op dropbox.com.