Hoe meld ik me aan voor de Dropbox-bètaversie voor Android?

Als je de bètaversie van de Dropbox-app voor Android wilt testen, ga je naar de registratiepagina voor testers van bètaproducten.

Wanneer je de bètaversie hebt gedownload, ontvang je regelmatig updates via de Google Play Store.

Zoals je weet, zijn bètaproducten meestal nog niet zo grondig getest op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging als andere Dropbox-producten. Je kunt de bètaversie op elk moment verwijderen en de gewone Dropbox-app weer gaan gebruiken.

Meer informatie over het Dropbox-programma voor vroege toegang

Heeft Dropbox een bètaprogramma voor iOS?

Dropbox heeft een beperkt bètaprogramma voor iOS-gebruikers, maar dit is momenteel niet beschikbaar in afwachting van verdere updates.