Waarom worden de afbeeldingen die ik download van Dropbox weergegeven in Google Plus?

Hoe kan ik conflicten met gedeelde mappen voorkomen?

Om conflicten met gedeelde mappen te voorkomen, moet je zorgen dat slechts één persoon tegelijk vertrouwelijke bestanden en mappen bewerkt.

Dit gaat het makkelijkst door het bestand tijdens het bewerken te verplaatsen uit de Dropbox-map, zodat niemand er toegang toe heeft. Zodra je klaar bent met bewerken, zet je het bestand terug op de oorspronkelijke locatie.

Als je Google Plus hebt geïnstalleerd op je Android-telefoon en Automatische back-up is ingeschakeld, worden nieuwe foto's in je galerij automatisch geüpload naar Google Plus. Dit geldt ook voor afbeeldingen die zijn gedownload van Dropbox.

Als je niet wilt dat de afbeeldingen in je galerij automatisch worden geüpload naar Google Plus, schakel je Automatische back-up uit in de instellingen van de mobiele app Google Plus. Volg de instructies in het Google Helpcentrum voor mobielom je instellingen te wijzigen.

Ondersteuning via Twitter

Contact met support opnemen