{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Waarom worden de afbeeldingen die ik download van Dropbox weergegeven in Google Plus?

Hoe kan ik conflicten met gedeelde mappen voorkomen?

Om conflicten met gedeelde mappen te voorkomen, moet je zorgen dat slechts één persoon tegelijk vertrouwelijke bestanden en mappen bewerkt.

Dit gaat het makkelijkst door het bestand tijdens het bewerken te verplaatsen uit de Dropbox-map, zodat niemand er toegang toe heeft. Zodra je klaar bent met bewerken, zet je het bestand terug op de oorspronkelijke locatie.

Als je Google Plus hebt geïnstalleerd op je Android-telefoon en Automatische back-up is ingeschakeld, worden nieuwe foto's in je galerij automatisch geüpload naar Google Plus. Dit geldt ook voor afbeeldingen die zijn gedownload van Dropbox.

Als je niet wilt dat de afbeeldingen in je galerij automatisch worden geüpload naar Google Plus, schakel je Automatische back-up uit in de instellingen van de mobiele app Google Plus. Volg de instructies in het Google Helpcentrum voor mobielom je instellingen te wijzigen.