{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Komt mijn Samsung-apparaat in aanmerking voor de actie voor opslagruimte in Dropbox?

De Dropbox-actie in samenwerking met Samsung is afgelopen. Dit heeft geen invloed op de bestaande opslagruimte uit de actie die je hebt ontvangen door een in aanmerking komend Samsung-apparaat te koppelen aan Dropbox.

Secties in dit artikel:

Wat houdt de actie voor Samsung-apparaten in?

Met de Dropbox-actie voor Samsung-apparaten kun je eenvoudig je belangrijkste foto's, documenten en video's overal bekijken en met anderen delen.

Als je over een gloednieuwe Samsung-telefoon of -tablet beschikt, kun je in aanmerking komen om maar liefst twee jaar lang 48 GB extra Dropbox-opslagruimte te verdienen. Dit komt bovenop de 2 GB opslagruimte die al bij een Dropbox Basic-account hoort, zodat je in totaal over 50 GB aan Dropbox-opslagruimte beschikt.

Hoelang is de extra opslagruimte uit de actie geldig?

De 48 GB opslagruimte uit de Samsung-actie is voor een bepaalde periode geldig. De duur van de actie varieert per apparaat en provider:

• Bij sommige Samsung-apparaten kom je in aanmerking om twee jaar lang 48 GB te ontvangen. Dit geldt bijvoorbeeld voor:
    • Apparaten die na de herfst van 2014 op de markt zijn gekomen en waarop standaard de Dropbox-app staat
    • Apparaten die tussen 2012 en 2014 op de markt zijn gekomen en waarop standaard de Dropbox-app staat met de 'Out-of-Box Experience'
  • Sommige Samsung-apparaten die tussen 2012 en 2014 op de markt zijn gekomen en waarop standaard de Dropbox-app staat maar zonder de 'Out-of-Box Experience', komen in aanmerking om één jaar lang 48 GB te ontvangen.
  • AT&T-apparaten: Note 4-apparaten met AT&T als provider komen in aanmerking om zes maanden lang 48 GB te ontvangen.

Als je apparaat in aanmerking komt voor een actie, ontvang je een e-mail met daarin de duur van je actie zodra je je voor het eerst op het betreffende apparaat aanmeldt bij Dropbox. Als je vragen hebt over de duur van de opslagruimte uit de actie nadat je er gebruik van hebt gemaakt, kun je de vervaldatum controleren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Ga naar de pagina Account.
  3. Klik op de tab Abonnement en schuif omlaag naar Meer opslagruimte verdienen.

Welke Samsung-apparaten komen in aanmerking voor de actie?

• Sommige Samsung Android-smartphones en -tablets waarop standaard de Dropbox-app staat, komen in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie.
  • AT&T Note 4-apparaten die in de Verenigde Staten zijn gekocht, komen in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie.
  • Per provider kunnen beperkingen gelden.

Wie komt in aanmerking voor de actie?

• Alleen de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, kan van een actie gebruikmaken.
  • Alleen de eerste gebruiker die zich bij Dropbox aanmeldt op een apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, kan van de actie gebruikmaken.
  • Alleen nieuwe Dropbox-gebruikers kunnen gebruikmaken van de actie op Samsung-apparaten die na de herfst van 2014 op de markt zijn gekomen.
  • Bestaande gebruikers kunnen gebruikmaken van de actie op Samsung-apparaten die daarvoor in aanmerking komen en vóór de herfst van 2014 op de markt zijn gekomen. Bestaande gebruikers komen niet in aanmerking voor de actie op Note 4-apparaten.
  • Elke Dropbox-gebruiker kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Samsung-actie van 48 GB opslagruimte gedurende twee jaar, ook niet als je meerdere apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.

Welke providers doen niet mee aan de actie?

Sommige providers hebben ervoor gekozen niet mee te doen aan acties voor telefoons die daarvoor wel in aanmerking komen. Onder meer de volgende providers doen momenteel niet mee:

• Verenigde Staten:
    • Verizon
    • AT&T: er komen maar enkele AT&T-apparaten voor de actie in aanmerking. Note 4 AT&T-apparaten komen in aanmerking voor 48 GB opslagruimte gedurende zes maanden. Andere AT&T-apparaten komen niet in aanmerking.
  • Japan:
    • NTT DoCoMo

Hoe weet ik of mijn apparaat in aanmerking komt?

Je apparaat komt mogelijk in aanmerking als aan de volgende vereisten is voldaan:

• De Dropbox-app staat standaard op je apparaat.
  • Je hebt een AT&T Note 4-apparaat en Dropbox staat in de Galaxy Gifts-widget.
  • Je provider doet mee aan de actie.

Wil je gebruikmaken van de actie, dan moet je 5 stappen uit de handleiding Aan de slag voltooien.

Veelgestelde vragen over de vereisten om in aanmerking te komen

Ik heb al een Dropbox-account. Kom ik in aanmerking voor een Samsung-actie?

• Alleen nieuwe Dropbox-gebruikers kunnen gebruikmaken van de actie op Samsung-apparaten die na de herfst van 2014 op de markt zijn gekomen.
  • Bestaande gebruikers kunnen gebruikmaken van de actie op Samsung-apparaten die daarvoor in aanmerking komen en vóór de herfst van 2014 op de markt zijn gekomen. Bestaande gebruikers komen niet in aanmerking voor de actie op Note 4-apparaten.

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van een bepaalde actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Samsung-actie van 48 GB opslagruimte gedurende twee jaar.

Hoe weet ik of Dropbox standaard op mijn apparaat staat?

Als Dropbox standaard op je apparaat staat, is de Dropbox-app al geïnstalleerd zonder dat je de app hoeft te downloaden uit de Google Play Store.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee. De opslagruimte uit de actie kan niet worden overgedragen en geldt alleen voor het Dropbox-account dat je hebt gebruikt toen je je voor het eerst bij de Dropbox-app hebt aangemeld op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de opslagruimte uit de actie:

• Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Samsung-actie van 48 GB opslagruimte gedurende twee jaar, ook niet als je meerdere apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je provider doet niet mee.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat. Per apparaat kan slechts één persoon gebruikmaken van de actie.

Gebruikmaken van de actie

Hoe kan ik gebruikmaken van de opslagruimte uit de actie?

Als je apparaat voor de actie in aanmerking komt, moet je de volgende stappen uitvoeren om je opslagruimte te claimen:

1. Meld je aan bij je Dropbox-account of maak een nieuw account via de Dropbox-app op je apparaat.
  2. Voltooi 5 van de 7 stappen uit de handleiding Aan de slag.

Zodra je 5 van de stappen op de pagina Aan de slag hebt voltooid, wordt de bonusopslagruimte automatisch toegevoegd aan je account. Je kunt op elk moment de status van de actie bekijken.

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Ga naar de pagina Account.
  3. Klik op de tab Abonnement en schuif omlaag naar Meer opslagruimte verdienen.

Het lukt me niet gebruik te maken van de actie voor extra opslagruimte op een apparaat dat wel daarvoor in aanmerking komt. Kan ik hulp krijgen?

Als je 5 van de 7 stappen uit de handleiding Aan de slag hebt voltooid en het niet lukt gebruik te maken van de extra opslagruimte uit de actie op een apparaat dat wel daarvoor in aanmerking komt, controleer je het volgende:

• Heb je je met een ander Dropbox-account aangemeld bij de Dropbox-app? Alleen de eerste gebruiker die zich bij Dropbox aanmeldt op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt, kan van de actie gebruikmaken.
  • Controleer of je je met hetzelfde account hebt aangemeld met je Dropbox-desktopapp en je mobiele apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.
  • Heb je al eerder gebruikgemaakt van eenzelfde type Samsung-actie? Per gebruiker kan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt van een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Samsung-actie van twee jaar lang 48 GB, ook niet als je meerdere apparaten koopt die voor de actie in aanmerking zouden komen.
  • Had je al een Dropbox-account? Op sommige apparaten, waaronder Samsung-apparaten die na de herfst van 2014 op de markt zijn gekomen, komen alleen nieuwe Dropbox-gebruikers voor de actie in aanmerking.
  • Heb je je apparaat opnieuw ingericht gekocht of was het eerder van iemand anders? Zo ja, dan kom je niet voor de actie in aanmerking.

Hoe weet ik of het gelukt is gebruik te maken van de actie?

Je kunt je extra opslagruimte uit de actie controleren. Ga hiervoor naar je accountpagina en klik op Verdiende opslagruimte weergeven.

Ik heb per ongeluk de Dropbox-app verwijderd die standaard op mijn apparaat stond. Is er een andere manier om gebruik te maken van de actie?

Installeer de Dropbox-app opnieuw vanuit de Google Play Store. Meld je aan of registreer je voor een Dropbox-account en voltooi 5 van de 7 stappen uit de handleiding Aan de slag.

Wanneer eindigt de actie?

Hoe controleer ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Je kunt zien wanneer je bonusopslagruimte vervalt op de accountpagina van je Dropbox-account:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Ga naar de pagina Account.
  3. Klik op de tab Abonnement en schuif omlaag naar Meer opslagruimte verdienen.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, word je teruggezet naar 2 GB plus de eventuele extra opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als je na de vervaldatum je limiet overschrijdt, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in je Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Dropbox-forums

Hebben we je vraag niet beantwoord? Stel je vraag aan de experts in onze community.

Voorwaarden van de actie voor één jaar lang gratis opslagruimte

Voor Android-smartphones en -tablets van Samsung waarop de Dropbox-app standaard is geïnstalleerd zonder de Out‑of‑Box Experience, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich voor Dropbox registreert via deze Samsung-smartphone of ‑tablet en (b) de stappen in de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft één jaar recht op 48 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een Basic-account. De 48 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van één jaar automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die je kunt nalezen op dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de Krim-regio.

Voorwaarden van de actie voor twee jaar lang gratis opslagruimte

Voor Android-smartphones en -tablets van Samsung waarop de Dropbox-app standaard is geïnstalleerd met de Out‑of‑Box Experience, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich voor Dropbox registreert via de Out‑of‑Box Experience en (b) de stappen in de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft twee jaar recht op 48 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een Basic-account. Elke gebruiker komt slechts met één account in aanmerking voor één actie van dit type. De 48 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van twee jaar automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die je kunt nalezen op dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië en de Krim-regio.

Voorwaarden van de actie voor zes maanden lang gratis opslagruimte

Voor AT&T Samsung Note 4-apparaten die na de herfst van 2014 in de Verenigde Staten zijn gekocht, is de actie beschikbaar voor de eerste nieuwe gebruiker die (a) zich registreert voor Dropbox en (b) de stappen in de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft zes maanden recht op 48 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een Basic-account. Elke gebruiker komt slechts met één account in aanmerking voor één actie van dit type. De 48 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van zes maanden automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die je kunt nalezen op dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië en de Krim-regio.