{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Afbeeldingen, video en andere media toevoegen aan Dropbox Paper

Je kunt in Paper afbeeldingen, video en andere media toevoegen in de tekst van je document. Je ziet een voorbeeld van de media voor alle ondersteunde bestandstypen.

Afbeeldingen, video en andere media invoegen in Paper-documenten

Je kunt op verschillende manieren media opnemen in een Paper-document:

• Klik op een lege regel in je Paper-document en klik vervolgens op het pictogram met twee rechthoeken. Kies het bestand dat je wilt toevoegen vanaf je computer of vanuit Dropbox.
  • Sleep een mediabestand van je computer rechtstreeks naar een Paper-document.
  • Kopieer en plak een mediabestand of URL.
  • Tik in de mobiele app op het camerapictogram wanneer je een document bewerkt.

In alle gevallen wordt het voorbeeld automatisch weergegeven. Klik op het voorbeeld om het in volledig formaat te bekijken, opmerkingen over het voorbeeld te beheren en alle voorbeelden in het document te zien.

Voorbeelden aanpassen in Paper-documenten

Als je een Illustrator-, PDF- of PowerPoint-bestand hebt toegevoegd aan je Paper-document, kun je aanpassen hoe het voorbeeld van het bestand wordt weergegeven in Paper.

Het voorbeeld aanpassen voor het Illustrator-, PDF- of PowerPoint-bestand dat je hebt ingevoegd:

1. Klik op het bestaande voorbeeld van het bestand.
  2. Boven het voorbeeld verschijnt een werkbalk. Klik op het pictogram met vier rechthoeken links.
  3. Selecteer in de galerie wat je wilt weergeven in je voorbeeld.
  4. Klik op Toevoegen aan document.
  5. Klik op het nieuwe voorbeeld om te selecteren welk deel van het bestand wordt weergegeven.
  6. Selecteer het pictogram Weergavegebied selecteren in de bewerkingswerkbalk bovenaan het voorbeeld.
  7. Klik en sleep om het gebied te selecteren dat je wilt weergeven.
  8. Klik op Selecteer.

Een nieuw bijschrift toevoegen aan een voorbeeld in Paper-documenten

Een bijschrijft toevoegen aan een voorbeeld:

1. Klik op de voorbeeldafbeelding om deze te selecteren.
  2. Klik op Schrijf een bijschrift onderaan de afbeelding.
  3. Typ het bijschrift.

Galerijen en rangschikking van afbeeldingen

Als je afbeeldingen naast elkaar in je document zet met slepen en neerzetten of kopiëren en plakken, worden ze automatisch gerangschikt in een galerijweergave.

Je kunt de afbeeldingen anders rangschikken door ze te slepen naar een andere locatie op de pagina. Hun formaat wordt automatisch aangepast. Ondersteunde bestandstypen zijn .png, .tiff, .jpeg, .gif en meer.

Wanneer je een afbeelding over het hele scherm wilt maken of de oriëntatie van een afbeelding op de pagina wilt wijzigen, klik je eenmaal op de afbeelding en kies je een optie in het geopende menu.

Opmerking: je kunt alleen afzonderlijke afbeeldingen verplaatsen of vergroten, niet afbeeldingen die naast elkaar staan in een galerij.

De indeling van een beeld kiezen

Bestandstypen die worden ondersteund voor voorbeelden in Paper-documenten

Paper ondersteunt het insluiten van video- en audiobestanden, evenals andere documenttypen. Met sommige bestandstypen, zoals Figma of Google Maps, is interactie mogelijk.

Paper ondersteunt alle bestandstypen die je kunt bekijken in de voorbeeldweergave van Dropbox, evenals:

• Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problemen in openbare opslagplaatsen
  • Google Agenda
  • Google Documenten
  • Google Drive
  • Google Maps
  • Google Spreadsheets
  • Google Presentaties
  • Instagram
  • Invision
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube

Een link naar een map toevoegen in een Paper-document

Je kunt een link naar een map toevoegen in een Dropbox Paper-document (net zoals je in een Paper-document een link naar een bestand kunt toevoegen).

Een link naar een map toevoegen in een Dropbox Paper-document:

1. Open een Paper-document en klik in een lege regel.
  2. Klik in de werkbalk die rechts verschijnt, op het pictogram Invoegen uit Dropbox (dit lijkt op het Dropbox-logo).
  3. Klik op het selectievakje naast de map waarnaar je een link wilt maken.
  4. Klik op Kiezen.
  • Opmerking: je kunt ook de URL van een map in een Paper-document plakken. De link wordt dan automatisch gemaakt.