Een bestand invoegen in Dropbox Paper

Bijgewerkt Nov 21, 2023

Je kunt elk type bestand (zolang het kleiner is dan 50 MB), waaronder afbeeldingen, video's of documenten, in de tekst van een Paper-document invoegen door het bestand te verslepen naar het document.

Een bestand verslepen naar een Dropbox Paper-document:

1. Open het gewenste Paper-document.
  2. Sleep een bestand naar dat document. Er verschijnt een blauwe lijn om je te helpen het bestand te plaatsen.

Je bestand wordt automatisch geüpload naar een map in je Dropbox genaamd Paper-uploads. Dropbox maakt een link aan naar dat bestand en plakt deze in je Paper-document.

highlight icon

Opmerking: Afbeeldingen worden niet geüpload naar je Dropbox en tellen niet mee voor je opslagquotum.

Je kunt ook handmatig een bestand invoegen:

1. Klik op een lege regel in je Paper-document.
  2. Klik op het pictogram Media toevoegen in het geopende menu.
  3. Kies een bestand.

Veelgestelde vragen over het invoegen van bestanden in Dropbox Paper

Wat gebeurt er als ik een bestand versleep dat al in mijn Dropbox staat?

Als je een bestand versleept dat overeenkomt met een bestand dat al in je Dropbox-account staat, wordt een link gemaakt naar het bestaande bestand om ruimte in je account te besparen.

Als je een bestand versleept dat gedeeltelijk overeenkomt met een bestand dat al in je Dropbox staat, zie je het bericht: Item bestaat mogelijk al in Dropbox. Je kunt vervolgens kiezen wat je wilt doen:

• Een link maken naar het bestaande bestand in je Dropbox-account.
  • Of het nieuwe bestand gebruiken dat je naar het document hebt versleept.

Kan ik meerdere bestanden tegelijk verslepen naar een Dropbox Paper-document?

Ja, je kunt meerdere bestanden tegelijk verslepen naar een Paper-document, zolang ze zich binnen de ruimtelimiet van Dropbox bevinden.

Kan ik een folder verslepen naar een Dropbox Paper-document?

Nee, je kunt momenteel alleen bestanden verslepen naar een Paper-document. Je kunt echter wel een link naar een folder invoegen.

Hoe zien mijn bestanden eruit als ze in het document zijn gezet?

Als je een bestandstype selecteert dat wordt ondersteund door Paper, zie je een momentopname, of voorbeeld, van het bestand. Als je bestandstype niet wordt ondersteund door Paper, zie je het pictogram van een UFO en de naam van je bestand. Je kunt gewoon op het bestand klikken om het te openen, je ziet er alleen geen voorbeeld van.

Meer informatie over welke bestandstypen je kunt openen in de voorbeeldweergave en hoe je die weergave aanpast.