Voorbeeldweergave voor bestanden in Dropbox Paper

Met de voorbeeldweergave voor bestanden kun je een momentopname van het bestand bekijken zonder het te openen.

Je ziet een voorbeeld als Dropbox het bestandstype ondersteunt en:

• Je een link naar het bestand toevoegt (vanuit Dropbox of vanaf een ander platform)
  • Je een bestand versleept naar een Paper-document
  • Je handmatig bestanden invoegt

Je kunt in Paper een voorbeeld weergeven van alle bestanden waarvan je een voorbeeld kunt bekijken in Dropbox. Onderaan dit artikel vind je een lijst met alle ondersteunde bestandstypen.

Voorbeelden aanpassen in Paper-documenten

Als je een Illustrator-, PDF- of PowerPoint-bestand hebt toegevoegd aan je Paper-document, kun je aanpassen hoe het voorbeeld van het bestand wordt weergegeven in Paper.

Het voorbeeld aanpassen voor het Illustrator-, PDF- of PowerPoint-bestand dat je hebt ingevoegd:

1. Klik op het bestaande voorbeeld van het bestand.
  2. Boven het voorbeeld verschijnt een werkbalk. Klik op het pictogram met vier rechthoeken links.
  3. Selecteer in de galerie wat je wilt weergeven in je voorbeeld.
  4. Klik op Toevoegen aan document.
  5. Klik op het nieuwe voorbeeld om te selecteren welk deel van het bestand wordt weergegeven.
  6. Selecteer het pictogram Weergavegebied selecteren in de bewerkingswerkbalk bovenaan het voorbeeld.
  7. Klik en sleep om het gebied te selecteren dat je wilt weergeven.
  8. Klik op Selecteer.

Een nieuw bijschrift toevoegen aan een voorbeeld in Paper-documenten

Een bijschrijft toevoegen aan een voorbeeld:

1. Klik op de voorbeeldafbeelding om deze te selecteren.
  2. Klik op Schrijf een bijschrift onderaan de afbeelding.
  3. Typ het bijschrift.

Bestandstypen die worden ondersteund voor voorbeelden in Paper-documenten

Paper ondersteunt het insluiten van video- en audiobestanden, evenals andere documenttypen. Met sommige bestandstypen, zoals Figma of Google Maps, is interactie mogelijk.

Paper ondersteunt alle bestandstypen die je kunt bekijken in de voorbeeldweergave van Dropbox, evenals:

• Adobe XD
  • Airtable (als je een ingesloten Airtable-link plakt, zie je een voorbeeld van de Airtable-basis of -weergave)
  • Facebook
  • Figma
  • Framer
  • Gist
  • Github-problemen in openbare opslagplaatsen
  • Google Agenda
  • Google Documenten
  • Google Drive
  • Google Maps
  • Google Spreadsheets
  • Google Presentaties
  • Instagram
  • Invision
  • Lucidchart
  • Marvel
  • Pastebin
  • Pinterest
  • Prezi
  • Slideshare
  • Soundcloud
  • Speaker Deck
  • Spotify
  • Trello
  • Twitter
  • Vimeo
  • XKCD
  • YouTube