{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Verwijderde bestanden of mappen in Dropbox terugzetten

Secties in dit artikel:

Een verwijderd bestand of een verwijderde map terugzetten

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Verwijderde bestanden in de linkerzijbalk.
  4. Zoek het verwijderde bestand of de verwijderde map en klik op de naam.
  5. Klik op Terugzetten.

Je kunt bestanden terugzetten als je hiervoor bewerkingsrechten hebt. Bestanden waarvoor je alleen-lezen toegang hebt, zijn zichtbaar op de pagina Verwijderde bestanden, maar je kunt ze niet terugzetten.

Opmerking: het proces kan even duren als je veel bestanden wilt terugzetten.

Meerdere bestanden of mappen terugzetten

Als je een Dropbox Basic-account (gratis) of Plus-account hebt, kun je alle bestanden en mappen terugzetten die je in de afgelopen 30 dagen hebt verwijderd. Als je een Dropbox Professional- of Business-account hebt, heb je 120 dagen om bestanden terug te zetten.

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Verwijderde bestanden in de linkerzijbalk.
  4. Zoek de verwijderde bestanden of mappen op die je wilt terugzetten. Wijs naar het gewenste bestand of de gewenste map en klik op het vinkje voor elk item dat je wilt terugzetten.
    • Opmerking: je kunt meerdere bestanden of mappen tegelijk selecteren door het selectievakje in te schakelen.
  5. Klik op de knop Terugzetten om het verwijderde bestand of de verwijderde map terug te zetten.

Heb je een gedeelde map verwijderd? Je kunt de map opnieuw toevoegen aan je Dropbox.

Bekijken hoe je bestanden eenvoudig terugzet met Dropbox

Ik heb een gedeelde map verwijderd. Heeft dit gevolgen voor de andere leden van de map?

Als je in Dropbox een gedeelde map verwijdert, heeft dat alleen gevolgen voor jouw account. Je verlaat gedeelde mappen die je verwijdert. Als je een gedeelde map verlaat door deze te verwijderen, verdwijnt de map uit je account. Andere leden hebben nog wel toegang. Je kunt de map altijd opnieuw toevoegen aan je Dropbox-account. Als je afzonderlijke bestanden verwijdert uit een gedeelde map, worden die echter wel verwijderd voor alle leden van de gedeelde map.