Het Dropbox-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Je kunt je wachtwoord wijzigen op de pagina met accountinstellingen op dropbox.com. Wanneer je deze wijziging hebt aangebracht, wordt het nieuwe wachtwoord automatisch toegepast op alle computers en mobiele apparaten die zijn gekoppeld aan je account.

Je wachtwoord wijzigen op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar bovenaan een pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer het tabblad Beveiliging.
  5. Klik in het gedeelte Wachtwoord op Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord opnieuw instellen

Als je je wachtwoord bent vergeten, ga je naar de pagina Wachtwoord vergeten op dropbox.com en voer je je e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De Dropbox-desktopapp gebruiken

Als je de Dropbox-desktopapp gebruikt, heb je je wachtwoord alleen in de volgende twee gevallen nodig:

Gebruikers van Dropbox Business

Als je tegelijk bent aangemeld bij een persoonlijk en zakelijk account, bevat het tabblad Beveiliging een gedeelte voor elk account.

Beveiliging en accounttoegang beheren

Als je je wachtwoord hebt gewijzigd, kun je ook instellen welke apparaten gekoppeld zijn aan je Dropbox.

Verwante onderwerpen