Je Dropbox-wachtwoord opnieuw instellen

Als je je Dropbox-wachtwoord bent vergeten, kun je dit het makkelijkst opnieuw instellen op de pagina Wachtwoord vergeten. Werkt dat niet in jouw geval, probeer het dan op te lossen met de stappen die hieronder staan vermeld.

Opmerking: als je lid bent van een Dropbox Business-team, vraag je je beheerder om hulp bij het opnieuw instellen van je wachtwoord voor Dropbox Business.

Je wachtwoord opnieuw instellen vanaf een gekoppeld apparaat

Als je op je telefoon of tablet bent aangemeld bij de mobiele Dropbox-app, kun je je wachtwoord opnieuw instellen door een melding te verzenden naar dat apparaat.

Weet je niet meer welk e‑mailadres je hebt gebruikt, of heb je er geen toegang meer toe?

Je wachtwoord opnieuw instellen zonder toegang tot je e‑mailadres

Geen e‑mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord ontvangen?

Enkele stappen die je kunt uitvoeren als je de e‑mail niet hebt ontvangen:

• Controleer of de e‑mail misschien is terechtgekomen in de map met ongewenste e‑mail.
  • Voeg no-reply@dropbox.com toe aan je adresboek en verzend vervolgens de e‑mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord opnieuw.
  • Neem contact op met Support als het nog steeds niet lukt.

Je wachtwoord opnieuw instellen op dropbox.com

1. Open dropbox.com in je webbrowser.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Klik op Wachtwoord vergeten?
  4. Voer het e-mailadres in waarmee je het account hebt gemaakt.
  5. Ga naar je postvak en klik op de link in de e-mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je je wachtwoord opnieuw instelt, blijf je aangemeld op je andere gekoppelde apparaten. Je kunt je afmelden op deze andere apparaten via je accountinstellingen

Je wachtwoord opnieuw instellen in de desktopapp

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de rij pictogrammen op het bureaublad van je computer.
  2. Klik op het pictogram met de wereldbol om naar dropbox.com te gaan.
  3. Klik rechtsboven op je avatar (profielfoto).
  4. Klik op Instellingen.
  5. Selecteer het tabblad Beveiliging.
  6. Klik op Wachtwoord wijzigen.
  7. Voer het e-mailadres in waarmee je het account hebt gemaakt.
  8. Ga naar je postvak en klik op de link in de e-mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je je wachtwoord opnieuw instelt, blijf je aangemeld op je andere gekoppelde apparaten. Je kunt je afmelden op deze andere apparaten via je accountinstellingen

Is je wachtwoord verlopen?

Klik hier om te zien wat je moet doen.

Ik heb alles geprobeerd, maar ik kan mijn wachtwoord nog steeds niet opnieuw instellen

Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds geen e‑mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord hebt ontvangen, neem je contact op met Support.