{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe controleer ik de resterende opslagruimte in mijn Dropbox-account?

In het gedeelte Account op dropbox.com kun je snel controleren hoeveel beschikbare ruimte je nog hebt in je Dropbox:

Persoonlijke Dropbox: beschikbare opslagruimte controleren

Dropbox Business: beschikbare opslagruimte controleren

Overweeg een upgrade naar Dropbox Plus of Professional als je onvoldoende opslagruimte hebt in je persoonlijke account.

Opslagruimte controleren op dropbox.com

Je kunt als volgt je beschikbare opslagruimte op dropbox.com controleren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen om het accountmenu te openen.
  4. Kijk in de balk onder je e-mailadres hoeveel Dropbox-opslagruimte je nog hebt.

Opmerking: Als je een zakelijk en persoonlijk account hebt gekoppeld, selecteer je het account waarvoor je de resterende opslagruimte wilt zien (linksonder op de pagina).

De gratis opslagruimte weergeven die je hebt verdiend

Dropbox biedt tal van manieren om gratis opslagruimte te verdienen. Je kunt als volgt zien hoeveel opslagruimte je al hebt verdiend en hoe je meer kunt krijgen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan de pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer het account waarvoor je de opslagruimte wilt bekijken (als je een persoonlijk en zakelijk account hebt gekoppeld).
  5. Klik op de tab Abonnement en schuif omlaag naar Meer opslagruimte verdienen.