Hoe controleer ik de resterende opslagruimte in mijn Dropbox-account?

In het gedeelte Account op dropbox.com kun je snel controleren hoeveel beschikbare ruimte je nog hebt in je Dropbox:

Persoonlijke Dropbox: beschikbare opslagruimte controleren

Dropbox Business: beschikbare opslagruimte controleren

Overweeg een upgrade naar Dropbox Plus of Professional als je onvoldoende opslagruimte hebt in je persoonlijke account.

Opslagruimte controleren op dropbox.com

Je kunt als volgt je beschikbare opslagruimte op dropbox.com controleren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan een pagina.
  3. Klik op Instellingen om het accountmenu te openen.
  4. Kijk in de balk onder je e-mailadres hoeveel Dropbox-opslagruimte je nog hebt.

Opmerking: Als je een zakelijk en persoonlijk account hebt gekoppeld, selecteer je het account waarvoor je de resterende opslagruimte wilt zien (linksonder op de pagina).

De gratis opslagruimte weergeven die je hebt verdiend

Dropbox biedt tal van manieren om gratis opslagruimte te verdienen. Je kunt als volgt zien hoeveel opslagruimte je al hebt verdiend en hoe je meer kunt krijgen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar bovenaan de pagina.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer het account waarvoor je de opslagruimte wilt bekijken (als je een persoonlijk en zakelijk account hebt gekoppeld).
  5. Klik op de tab Abonnement en schuif omlaag naar Meer opslagruimte verdienen.