Komt mijn Dell-apparaat in aanmerking voor de actie voor opslagruimte in Dropbox?

Secties in dit artikel:

Actievoorwaarden en vereisten om in aanmerking te komen

Wat houdt de Dropbox-actie voor Dell-apparaten in?

Als je onlangs een consumentencomputer of Android-tablet van Dell hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 20 GB extra Dropbox-opslagruimte.

• Opmerking: sommige Dell-acties gelden mogelijk alleen voor nieuwe Dropbox-gebruikers.

Als ik meerdere apparaten heb gekocht die in aanmerking komen voor de actie, kan ik dan meerdere keren gebruikmaken van dezelfde aanbieding?

Nee. Elk Dropbox-account kan slechts eenmaal gebruikmaken van deze actie.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee. De opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de opslagruimte uit de actie:

• Je komt slechts eenmaal in aanmerking voor een bepaald type actie. Je kunt bijvoorbeeld niet vaker dan eenmaal gebruikmaken van de Dell-actie, ook niet als je meerdere Dell-apparaten koopt die voor de actie in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat. Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie voor meer opslagruimte gebruik worden gemaakt.
  • Sommige Dell-acties gelden mogelijk alleen voor nieuwe Dropbox-gebruikers.

Gebruikmaken van de actie

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Als je de 20 GB extra opslagruimte wilt ontvangen in je Dropbox-account, moet je de volgende stappen uitvoeren:

1. Registreer je of meld je aan via de Dropbox-app op het Dell-apparaat dat voor de actie in aanmerking komt om het aan Dropbox te koppelen.
  2. Voltooi binnen 90 dagen na het koppelen van je Dell-apparaat dat voor de actie in aanmerking komt aan je Dropbox-account minimaal 5 stappen uit de handleiding Aan de slag.

Hoe koppel ik mijn Dell-computer aan Dropbox?

Klik op het Dropbox-installatieprogramma op je nieuwe computer om aan de slag te gaan. De plaats van het Dropbox-pictogram is afhankelijk van je apparaat. Ga op de volgende plaatsen op zoek naar Dropbox:

• Op het bureaublad
  • In het systeemvak
  • Op een Metro-tegel

Wanneer je het Dropbox-installatieprogramma op je Dell-apparaat start en je Dell-apparaat komt in aanmerking voor deze actie, zie je het volgende venster:

Je kunt je registreren voor een nieuw Dropbox-account door op deze pagina je gegevens in te vullen. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.

Hoe koppel ik mijn Dell-tablet aan Dropbox?

Als je je Dell Android-tablet wilt koppelen, zoek je de Dropbox-app in de app-lade en meld je je aan bij je Dropbox-account.

Het lukt me niet gebruik te maken van de actie voor extra opslagruimte op een apparaat dat daarvoor in aanmerking komt. Wat kan ik doen?

Als het niet lukt gebruik te maken van de extra opslagruimte uit de actie op een apparaat dat wel daarvoor in aanmerking komt, kun je het volgende controleren:

• Heb je minimaal 5 van de 7 stappen uit de handleiding Aan de slag voltooid? Denk eraan dat je deze stappen moet uitvoeren binnen 90 dagen na het koppelen van je Dropbox aan je Dell-apparaat.
  • Heb je je met een ander Dropbox-account aangemeld bij de Dropbox-app? Je kunt alleen gebruikmaken van de actie met het eerste Dropbox-account dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij Dropbox op het apparaat dat voor de actie in aanmerking komt. De actie mag niet worden overgedragen aan een ander account. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres waarmee je je voor het eerst op je apparaat bij Dropbox hebt aangemeld, kun je niet van de actie gebruikmaken.
  • Sommige Dell-acties gelden mogelijk alleen voor nieuwe Dropbox-gebruikers.

Wanneer eindigt de actie?

Hoe controleer ik wanneer de extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Je kunt controleren wanneer je extra opslagruimte uit de actie vervalt door naar je accountpagina te gaan en op Verdiende opslagruimte weergeven te klikken.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie vervalt, wordt je opslagruimte in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt je teruggezet naar 2 GB, plus de eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als je na de vervaldatum je limiet overschrijdt, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in je Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Specifieke ondersteuning van Dell nodig? Ga naar het Support Center van Dell.

Voorwaarden van de Dropbox-actie van één jaar voor Dell-apparaten

Voor pc's en tablets van Dell waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die (a) zich registreert bij Dropbox of zich aanmeldt bij een bestaand account, en die (b) de handleiding Aan de slag van Dropbox voltooit binnen 90 dagen nadat het apparaat van Dell dat voor de actie in aanmerking komt, is gekoppeld aan het Dropbox-account. Met de actie ontvangt één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement één jaar lang 20 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt per account slechts in aanmerking voor één actie van dit type. De actie is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-actie hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan Dell. Wanneer de actieperiode van één jaar eindigt, wordt de 20 GB opslagruimte uit de actie die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Voor het gebruik van Dropbox gelden de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox, die beschikbaar zijn op http://www.dropbox.com/terms. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië of de regio van de Krim.