Waarom worden de synchronisatiepictogrammen van Dropbox niet weergegeven op mijn bestanden of mappen?

Soms worden de synchronisatiepictogrammen van Dropbox niet goed weergegeven op Windows-computers. Dit probleem, dat maar zelden voorkomt, kan zich voordoen als je onlangs bent overgestapt op een nieuwe versie van Windows of als je nieuwe programma's hebt geïnstalleerd op je computer. De bestanden of mappen worden wel gesynchroniseerd, maar de pictogrammen worden niet weergegeven.

Je kunt de nieuwste versie van de Dropbox-desktopapp installeren om dit probleem op te lossen. Dit doe je met het installatieprogramma dat hier beschikbaar is. Wanneer dit wordt gevraagd, voer je het beheerderswachtwoord van je computer in.

Als het probleem niet is opgelost nadat je de Dropbox-desktopapp opnieuw hebt geïnstalleerd, vind je hier andere stappen voor probleemoplossing.

Ondersteuning via Twitter

Contact met support opnemen