{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur ändrar jag mejladressen till mitt Dropbox-konto?

Din mejladress är ditt användarnamn för Dropbox. Om du ändrar din mejladress ska du se till att du uppdaterar mejladressen till ditt Dropbox-konto.

När du ändrat mejladressen loggar du in på Dropbox med den nya adressen och alla Dropbox-relaterade mejl skickas till den nya adressen.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här ändrar du mejladressen till ditt Dropbox-konto

Ändra mejladressen till ditt Dropbox-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Sök efter mejladressen under fliken Allmänt.
  5. Klicka på Redigera.
  6. Ange din nya mejladress, nuvarande mejladress och lösenord.
  7. Klicka på Uppdatera e-postadress.

Obs! Om du inte ser alternativet Redigera har du troligen aldrig verifierat mejladressen. Om så är fallet, ser du Verifiera mejladress intill mejladressen. Klicka på Verifiera mejladress för att ändra Dropbox-kontots mejladress. Om du har problem med att verifiera din mejladress ska du kontrollera att du stavat mejladressen korrekt.

Så här ändrar du mejladressen till ett Dropbox Business-konto

Dropbox Business teammedlemmar

Om du är medlem i ett Dropbox Business-team kan bara teamets administratör ändra mejladressen till ditt arbetsrelaterade Dropbox-konto.

Har du kopplat en personlig Dropbox går det att ändra mejladressen som associeras med din personliga Dropbox.

Dropbox Business-administratörer: ändra en teammedlems mejladress

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Öppna adminkonsolen.
  3. Klicka på teammedlemmens namn vars mejladress du vill uppdatera på fliken Medlemmar .
  4. Bredvid nuvarande mejladress, klicka på Ändra. När du har skickat den nya mejladressen skickar vi ett verifieringsmejl till den adressen.