Hur ändrar jag mejladressen till mitt Dropbox-konto?

Din mejladress är ditt användarnamn för Dropbox. Om du ändrar din mejladress ska du se till att du uppdaterar mejladressen till ditt Dropbox-konto.

När du ändrat mejladressen loggar du in på Dropbox med den nya adressen och alla Dropbox-relaterade mejl skickas till den nya adressen.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här ändrar du mejladressen till ditt Dropbox-konto

Ändra mejladressen till ditt Dropbox-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Sök efter mejladressen under fliken Allmänt.
  5. Klicka på Redigera.
  6. Ange din nya mejladress, nuvarande mejladress och lösenord.
  7. Klicka på Uppdatera e-postadress.

Obs! Om du inte ser alternativet Redigera har du troligen aldrig verifierat mejladressen. Om så är fallet, ser du Verifiera mejladress intill mejladressen. Klicka på Verifiera mejladress för att ändra Dropbox-kontots mejladress. Om du har problem med att verifiera din mejladress ska du kontrollera att du stavat mejladressen korrekt.

Så här ändrar du mejladressen till ett Dropbox Business-konto

Dropbox Business teammedlemmar

Om du är medlem i ett Dropbox Business-team kan bara teamets administratör ändra mejladressen till ditt arbetsrelaterade Dropbox-konto.

Har du kopplat en personlig Dropbox går det att ändra mejladressen som associeras med din personliga Dropbox.

Dropbox Business-administratörer: ändra en teammedlems mejladress

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Öppna adminkonsolen.
  3. Klicka på teammedlemmens namn vars mejladress du vill uppdatera på fliken Medlemmar .
  4. Bredvid nuvarande mejladress, klicka på Ändra. När du har skickat den nya mejladressen skickar vi ett verifieringsmejl till den adressen.