Finns det en gräns för hur många datorer det går att koppla till mitt konto?

Det finns ingen begränsning på antalet datorer som går att koppla till Dropbox-kontot.

Klicka på mejladressen högst upp på valfri sida för att få en lista över alla datorer som är kopplade till ditt konto och välj Inställningar. Öppna fliken Säkerhet för att visa kopplade datorer.