Hur importerar jag mina kontakter till Dropbox?

Du kan importera dina kontakter från Gmail, Yahoo och Outlook till Dropbox-kontot. När du kopplar ditt mejlkonto till Dropbox, fylls dina kontakter automatiskt i när du delar filer, mappar eller Paper-dokument. Dropbox sparar även kontakter som du delar filer eller mappar med.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här lägger du till kontakter från ditt mejlkonto

Importera dina kontakter:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Klicka på Anslut bredvid den tjänst du vill importera kontakter från.

Obs! Dropbox kan inte dela eller redigera kontakterna på något sätt.

Så här tar du bort kontakter från Dropbox

Ta bort kontakter från ditt Dropbox-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Anslutna appar.
  5. Under Anslutna tjänster kan du klicka på Koppla bort bredvid de tjänster du vill ta bort.

Återanslut till en tjänst genom att klicka på länken Anslut ditt [tjänstens namn]-konto för den tjänst du vill ansluta till ditt Dropbox-konto.

Obs När du tar bort ditt Outlook-konto från Dropbox har Dropbox inte längre åtkomst till Microsoft-data. Men om du loggar in på ditt Microsoft-konto kan det fortfarande visa att Dropbox är anslutet till kontot. Det här är en Microsoft API-begränsning, och Dropbox har inte längre åtkomst när du tar bort Outlook från kontot.