{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Så här ändrar du inställningarna för mejlmeddelanden

Vill du ändra dina inställningar för mejlmeddelanden kan du välja eller välja bort våra mejlnyhetsbrev, tips och kontomeddelanden.

Avsnitt i den här artiklen:

Så här ändrar du inställningarna för mejlmeddelanden

Ändra inställningarna för mejlmeddelanden:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Meddelanden.
  5. Markera eller avmarkera kryssrutorna intill meddelanden som du vill ändra.
    • Har du kopplat dina personliga och jobbrelaterade konton kan du ställa in mejlpreferenser separat för respektive konto genom att växla mellan kontona i nedre vänstra hörnet.

Så här avslutar prenumeration på meddelanden

Du kan sluta prenumerera på meddelanden genom att avmarkera kryssrutan intill meddelandet som du inte längre vill få.

Du kan också klicka på Avsluta prenumeration längst ner på ett mejl som du får från Dropbox för att sluta prenumerera på den typen av meddelande.