Välja bort mejl från Dropbox

Vill du få färre mejl från oss kan du välja bort våra mejlnyhetsbrev, tips och kontomeddelanden.

Ändra mejlinställningar

  1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på Meddelanden.
  5. Avmarkera kryssrutan intill meddelanden du inte vill ha.
    • Om du har anslutit både ditt personliga och jobbrelaterade konto kan du ställa in mejlpreferenser separat för respektive konto.
  6. Klicka på knappen Spara inställningar som visas när du har gjort ändringar.

Vad tråkigt att höra. Berätta hur vi kan bli bättre:

Tack för din feedback! Berätta för oss hur artikeln hjälpte dig:

Tack för din feedback!

Community-svar
    Community-svar

      Andra sätt att få hjälp

      Community

      Support via Twitter

      Vägledd hjälp

      Andra sätt att få hjälp

      Community

      Support via Twitter

      Vägledd hjälp

      Andra sätt att få hjälp

      Community

      Support via Twitter

      Kontakta support