Varför har mitt lösenord gått ut?

Ibland gör vi lösenord ogiltiga som en förebyggande åtgärd för att skydda konton. Konton kan vara utsatta för risk om misstänkt aktivitet upptäcks eller lösenord avslöjas. Lösenord kan avslöjas av en annan tjänst, via nätfiske eller med sabotageprogram. Du måste uppdatera ditt lösenord om du vill koppla en ny dator, mobil, surfplatta eller API-program.

Om ditt lösenord har blivit ogiltigt kommer du att se den här skärmen nästa gång du loggar in på Dropbox-webbplatsen:

Ditt Dropbox-lösenord har gått ut.
Ange din mejladress så skickar vi en länk där du kan återställa ditt lösenord

Ange den mejladress som är associerad med ditt Dropbox-konto på den här sidan, så skickar vi ett mejl om hur du ändrar lösenordet.

Vi rekommenderar att du använder starka och unika lösenord för alla dina tjänster.

Läs mer om tvåstegsverifiering och hur du väljer säkra lösenord.