Ändra betalningsinformation för Dropbox-prenumerationer

Det går att ändra betalningsmetod för konton med Dropbox Plus , Professional och Business.

Det går att betala med Paypal och kontokort för Dropbox Plus, Professional och Business. Om Dropbox Business-teamet finns utanför USA eller är större än 15 licenser går det att betala med banköverföring.

Dropbox Plus- och Professional-konton

Ändra betalningsmetod så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.
  5. Klicka på Uppdatera på fliken Betalningsmetod.
  6. Välj ny betalningsmetod och ange begärd information.

Obs! Om betalningsmetoden är Mobil kan du inte ändra det med instruktionerna ovan. Gå till Apple App Store eller Google Play Store för att hantera prenumerationen.

Dropbox Business-konton

Dropbox Business teamadministratörer ändrar betalningsmetod för teamet så här:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Administratörskonsolen.
  3. Välj fliken Fakturering.
  4. Klicka på Betalningsmetod.
  5. Välj Uppdatera.
  6. Välj ny betalningsmetod och ange begärd information.
  7. Klicka på Spara inställningar.

Obs! Dropbox Business-konton får ha valfritt antal teamadministratörer och var och en får uppdatera och ändra faktureringsinformationen. Teamadministratörer får dock inte se andra administratörers faktureringsinformation. All känslig information, som kreditkortsnummer, visas som tomma för alla andra användare än den som angav informationen.