Så här ändrar du betalningsmetod för Dropbox-prenumerationer

Efter byte av betalningsmetod debiteras du ett proportionellt beräknat belopp baserat på den kvarvarande tiden för din föregående prenumeration.

Visa en lista över alla tillgängliga betalningsalternativ.

Dropbox Plus- och Professional-konton

Det går att betala med PayPal och kontokort för Plus- och Professional-konton. Ändra betalningsmetod så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.
  5. Klicka på Uppdatera på fliken Betalningsmetod.
  6. Välj ny betalningsmetod och ange begärd information.

Obs! Är betalningsmetoden Mobil går det inte att ändra den enligt anvisningarna ovan. Gå till Apple App Store eller Google Play Store för att hantera prenumerationen.

Dropbox Business-konton

Administratörer för Dropbox Business-team kan betala med PayPal, kontokort eller banköverföring om teamet har fler än 15 licenser. Ändra betalningsmetod för teamet så här:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Administratörskonsolen.
  3. Välj fliken Fakturering.
  4. Klicka på Betalningsmetod.
  5. Välj Uppdatera.
  6. Välj ny betalningsmetod och ange begärd information.
  7. Klicka på Spara inställningar.

Obs! Konton i Dropbox Business får ha valfritt antal teamadministratörer och var och en får uppdatera och ändra faktureringsinformationen. Teamadministratörer får dock inte se andra administratörers faktureringsinformation. All känslig information, som kontokortsnummer, visas som tomma för alla andra användare än den som angav informationen.