{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Ändra betalningsinformation för Dropbox-prenumerationer

Det går att ändra betalningsmetod för konton med Dropbox Plus , Professional och Business.

Det går att betala med Paypal och kontokort för Dropbox Plus, Professional och Business. Om Dropbox Business-teamet finns utanför USA eller är större än 15 licenser går det att betala med banköverföring.

Dropbox Plus- och Professional-konton

Ändra betalningsmetod så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.
  5. Klicka på Uppdatera på fliken Betalningsmetod.
  6. Välj ny betalningsmetod och ange begärd information.

Obs! Om betalningsmetoden är Mobil kan du inte ändra det med instruktionerna ovan. Gå till Apple App Store eller Google Play Store för att hantera prenumerationen.

Dropbox Business-konton

Dropbox Business teamadministratörer ändrar betalningsmetod för teamet så här:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Administratörskonsolen.
  3. Välj fliken Fakturering.
  4. Klicka på Betalningsmetod.
  5. Välj Uppdatera.
  6. Välj ny betalningsmetod och ange begärd information.
  7. Klicka på Spara inställningar.

Obs! Dropbox Business-konton får ha valfritt antal teamadministratörer och var och en får uppdatera och ändra faktureringsinformationen. Teamadministratörer får dock inte se andra administratörers faktureringsinformation. All känslig information, som kreditkortsnummer, visas som tomma för alla andra användare än den som angav informationen.