{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Lägg till Dropbox som en plats i Microsoft Office

En plats i Microsoft Office är en plats du når direkt från dina Office-appar utan att använda Windows Utforskaren. Lägg till Dropbox som plats om du vill kunna öppna, dela och spara filer med Dropbox inne i Microsoft Word, Excel och PowerPoint.

När du har lagt till Dropbox som plats kan du göra följande:

• Spara i Dropbox direkt från menyalternativen i ett Office-program
  • Öppna i Dropbox direkt från menyalternativen i ett Office-program
  • Klicka på Dela i ett Office-program för att dela med Dropbox

Krav

För att lägga till Dropbox som en plats i Office måste du

• använda en Windows-dator
  • köra version 29 eller senare i Dropbox-klienten
  • köra Microsoft Office

Lägga till Dropbox som en plats

Du kan lägga till Dropbox som en plats genom dina Dropbox-inställningar:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen.
  3. Välj Preferenser ….
  4. Markera rutan bredvid Visa Dropbox som en sparningsplats i Microsoft Office.

Obs! Be din administratör att aktivera den här funktionen om du ser meddelandet Detta alternativ har inaktiverats av din teamadministratör.

Du kan ta bort Dropbox som en plats i Office genom att följa dessa steg:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen.
  3. Välj Preferenser.
  4. Avmarkera rutan bredvid Visa Dropbox som en sparningsplats i Microsoft Office.

Dropbox Business-team

Om du vill tillåta att dina teammedlemmar lägger till Dropbox som en plats aktiverar du funktionen i adminkonsolen:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Andra inställningar klickar du på Microsoft Office-tillägg.
  5. Växla Microsoft Office-tilläggsprogram till .

När du har aktiverat Microsoft Office-tillägget kan teammedlemmar spara filer i Dropbox som en plats i Office. Dropbox läggs inte till som en plats automatiskt.

Fungerar denna funktion även om Dropbox inte är igång eller om jag är offline?

Ja. Funktionen Lägga till Dropbox som en plats är inbyggd i Office. Dropbox som en plats är tillgängligt även om Dropbox inte är igång eller om du är offline. Däremot synkroniseras inte dina filer förrän nästa gång Dropbox körs och du är online.

Har du en annan fråga om Microsoft Office för Dropbox?

Ta en titt på vår sida Vanliga frågor för mer information.