{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Vad är ett systemfält eller menyfält?

I vårt hjälpcenter hänvisar vi till fälten högst uppe eller nere på din datorskärm som systemfält (Windows/Linux) eller menyfält (Mac). Systemfältet eller menyfältet har Dropbox-ikonen som används för att öppna Dropbox-inställningarna.

Systemfältet eller menyfältet finns på olika platser beroende på operativsystem. Välj operativsystem för att läsa mer:

Linux

Klicka på Dropbox-ikonen för att öppna menyn till Dropbox-klienten.

Placeringen av systemfältet är beroende av din Linux-installation. Systemfältet i Ubuntu visas t.ex. längst upp på skärmen och ser ut så här:

Dropbox-appen i systemfältet
Dropbox-appen i systemfältet

Mac

Menyfältet visas längst upp på skärmen.

Klicka på Dropbox-ikonen för att öppna menyn till Dropbox-klienten.

Dropbox-appen i menyfältet

Windows

Systemfältet visas längst ner på skärmen.

Om du inte ser Dropbox-ikonen kan den vara automatiskt dold av Windows. Klicka på den lilla vita pilen för att visa alla ikoner i systemfältet. Klicka på Dropbox-ikonen för att öppna menyn till Dropbox-klienten.

Dropbox-appen i systemfältet
Dropbox-appen i systemfältet

Jag ser inte Dropbox-ikonen i system- eller menyfältet. Försvann den?

Dropbox-ikonen visas i systemfältet eller menyfältet endast om Dropbox-klienten har laddats ner till datorn och körs. Ibland verkar det som Dropbox-ikonen försvinner, eftersom klienten inte är aktiv på datorn. Lös detta genom att ladda ner Dropbox-klienten (eller ladda ner den på nytt) och logga in på ditt Dropbox-konto när du blir ombedd.