Stöd för Windows XP har upphört

Från den 29 augusti 2016 stöder Dropbox-klienten inte längre Windows XP. Detta datum loggades alla Dropbox-konton som är kopplade till Windows XP-datorer ut. Du kan logga in igen när du har uppdaterat till Windows Vista eller en senare version av Windows.

Om du blir utloggad från ditt Dropbox-konto bör du känna till att inga ändringar görs på kontot. Dina filer och foton är skyddade. Du har fortfarande åtkomst till kontot eller kan skapa ett nytt konto på dropbox.comeller på andra kompatibla datorer och mobila enheter.

Vad betyder det för mig?

Kör du Dropbox på en dator med Windows XP måste du uppdatera operativsystemet till Windows Vista eller en senare version genom att följa instruktionerna på Microsofts supportwebbplats.

Om du vill kontrollera vilken version av Windows som körs på datorn, se listan med länkade enheter på sidan kontosäkerhet. Peka på i -alternativet i aktivitetskolumnen för att visa enhetens operativsystem.

Vad händer med mina filer?

Även om du inte uppdaterar operativsystemet stannar filerna kvar på ditt Dropbox-konto och kan fortfarande nås från andra enheter som stöds och på dropbox.com.

Varför det?

Vi släpper regelbundet nya versioner av Dropbox-klienten med fler funktioner, bättre prestanda och förbättrad säkerhet, och dessa versioner är inte alltid kompatibla med äldre operativsystem.

Microsoft upphörde med sitt stöd av Windows XP i april 2014. Vi avslutade vårt stöd för Dropbox-appen för Windows XP för att anpassa våra produkterbjudanden.

Andra artiklar

Jag använder inte Windows XP, men ombeds ändå att uppdatera mitt operativsystem – varför?